Bună ca viaţa – a opta ediţie

Cea în care am privit România prin ochii străinilor ca să vedem că nu-i dracul aşa de negru cum ni se pare. Şi în care am stat de vorbă cu ambasadorul francez şi cu Phillippe Guilet de Saint Mart la o degustare de vinuri şi brânzeturi româneşti:

“Bună ca viaţa” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Grupului CEZ pentru TVR1.

  1. e a doua emisiune pe care o vad integral. 🙂
    imi place: calitatea subiectelor, calitatea invitatilor, faptul ca nu sunt expuneri lungi si faptul ca ne incurajati spre respect de sine.
    mi-ar placea mai mult daca ati fi voi un pic mai relaxati. formatul emisiunii va prieste, se vede ca o mare parte sunt ideile voastre, nu vad de ce sunteti un picut fortati in zambet. 🙂

    mult spor si astept sa reveniti.

  2. haha foarte tare alex, ce accent sweet! şi foarte tare că vorbeşte română atât de bine şi atât de repede după numai 3 ani! super ideea de la final cu centrul de limbi străine. dar eu cred că mai bine e să ştii o limbă străină foarte bine, una la nivel mediu şi una la nivel de începător. şi de aici, dacă mai încape, poţi să ai cunoştinţe şi din alte limbi. eu mă apucasem să învăţ galeza, care deşi nu e de circulaţie internaţională, e foarte interesantă ca hobby 🙂

  3. dragos, mi-a placut tare mult ideea asta de a infatisa frumusetile noatre prin ochii strainilor. uite aici un blog scris de 4 voluntare occidentale in Romania. mi se par foarte tonice impresiile lor despre Ro. http://thegenderbenders.wordpress.com/

    si de asemenea iti recomand acest articol excelent, ca tot suntem in euforia Congresului de la Copenhaga, si discursul ecologist incepe sa fie pus la zid. m-ar interesa cand ai timp sa comentezi acest punct de vedere.
    http://revistacultura.ro/blog/2009/12/copenhaga-congresul-simulacrelor/

  4. azi-dimineata pe toata scara blocului mirosea a fiertura de mate de porc – am intrat in casa cu gura punga. daca vrei sa faci o afacere de succes in romania, sa te imbogatesti peste noapte, iti deschizi crescatorie de porci: romanul mananca porc dimineata, dupa-amiaza si seara..

    ..spargeti toate tiparele cu emisiunea asta. va doresc mult succes, si daca reusiti sa ajungeti la editia aniversara de 3 ani va trimit 2 sticle de Chateau Margaux 🙂

Leave a Reply