Precizări

Simt nevoia să reiau o precizare pe care am făcut-o aici şi aici: însemnările legate de cardul BRD ePayment fac parte dintr-o campanie de promovare a acestui card. Am precizat acest lucru de la bun început, aşa că recunosc că mă miră că unii cititori “descoperă” surprinşi acest lucru.

Admit că însemnările au fost puţin cam frecvente, responsabilitatea, v-am povestit, îmi aparţine – am pierdut cardul şi nu l-am folosit în vacanţă, iar acum încerc să recuperez timpul şi să mă încadrez în perioada campaniei. Cât priveşte detaliile, dacă tot testez un produs care mă interesează, înţeleg să povestesc pe larg experienţa mea, mai ales că îmi imaginez că am destui cititori interesaţi de cumpărăturile online.

Pe de altă parte, e prima dată când accept să particip într-o astfel de campanie, iar reacţiile voastre îmi dau de gândit şi mă vor face, probabil, şi mai reticent pe viitor.

  1. Dragos, suntem simpli cititori. Intru pe site-ul tau deoarece vreau sa invat cat mai multe de la tine si de la experientele tale personale legate de activism, voluntariat. Toate cu gandul la o viata mai buna din punct de vedere spiritual, mental, fizic. O viata tihnita, nu tehnologizata. De banci avem nevoie doar cand ne cumparam casa. Plus ca, internetul ne face sa nu mai avem discutiile avute cu vanzatoarea si cu clientii peste care dam cand cumparam cate un lucru marunt, in cazul meu – de la supermarketul din cartier, care e lipsit de cozi si care e cu preturi pe care le accept avand in vedere ca ma face sa ma simt om, si nu robot.
    Nu te acuz, te inteleg. Si eu as proceda la fel daca as avea nevoie de blender ori boxe, insa mai reticent daca vine vorba de alimente, de exemplu.
    Scuza-ma daca exagerez.
    Cu respect, Basil.

  2. Dragos,
    Te inteleg. Permite-mi insa un sfat: fi ai sigur pe ceea ce vrei tu, sidaca esti convins ca faci ce vrei atunci reactiile celorlalti nu vor mai conta. Feed-back-urile bune vin in final daca alegerea a fost corecta. Asadar, daca vrei sa mai faci campanii pe site fa-le daca crezi ca e alegerea corecta. In fond, dupa cum zicea cineva mai sus, e blogul tau.
    Dar fi mai sigur pe alegerile tale.

  3. Am doua nedumeriri:
    1) cum adica de banci avem nevoie numai cand ne cumparam casa?
    2) verbul a fi la imperativ, pers. a II-a singular nu se scrie cu doi de i?

    Imi cer iertare ca sunt offtopic, dar nu m-am putut abtine. In plus eu lucrez cu bancile de cand am terminat facultatea si sunt ceva ani de-atunci…nu vad care-i problema? Asta ar fi a treia nedumerire 😀

Leave a Reply