Valsul de la miezul nopţii

Momentul când Mihai Petre ne-a spus în culise “a fost cel mai bun vals din această ediţie” a făcut să merite tot efortul ultimei săptămâni. E drept că încă nu dansaseră Andreea cu Antonio, iar notele de la vals nu au corectat eşecul de la folclor, dar în sufletul meu valsul acesta rămâne cel mai frumos moment de până acum de la Dansez pentru tine. S-a şi întâmplat să pice exact la miezul nopţii şi tot Mihai Petre i-a dat numele acesta.

  1. si mie mi s-a parut cel mai frumos vals! eleganti (si ca stare, si tinutele vestimentare), dar si muzica a fost superba si a contat pentru atmosfera… felicitari pentru ca sunteti eleganti si aveti bun simt 🙂 se vede asta si-n ringul de dans.

  2. felicitari pentru dans! iar m-am culcat la 2. in alta ordine de idei, cred ca de acum publicul va incepe sa voteze cazul, nu dansul. aseara ana maria ferentz si partenerul au dansat clar mai bine si totusi au iesit. deci cred ca, din punctul asta de vedere, trebuie sa mobilizezi extra resurse via blog, fb, twitter intru adunarea voturilor necesare ca sa treceti de duel pentru ca, chiar daca veti dansa mai bine ca ei, cred ca din punct de vedere al cazului, al lor e mai puternic [si printre cele mai puternice din concurs]. ca ansamblu de concurs, cele mai puternice echipe raman, din punctul meu de vedere, cele care s-au clasat aseara pe primele doua locuri.

    mult succes saptamana viitoare! 😉

  3. Imi pare rau ca ati ajuns din nou la duel. Chiar nu mi s-a parut ca meritati. Oricum, e pacat ca juriul continua sa il sustina si favorizeze pe Botezatu, asta desi daca e sa fim cinstiti, el trebuia sa fie la duel. Eu inteleg ca are genunchiul praf, dar asta nu scuza “sentimentalismul” juriului in ceea ce-l priveste. Obiectivitatea nu exista in acel juriu…Oricum, mult succes pentru saptamana viitoare la duel !! Cine stie, poate veti trece din nou de el, asa, pe muchie de cutit ! 🙂

  4. Dragos, sincera, nu mi se pare ca esti tu cel mai bun dansator, dar te sustin, pentru ca cred in tine si in ceea ce faci!
    Mult succes!

  5. irinasavulescu

    Extraordinara karma, ati transmis o stare deosebita si se vede ca stilul asta de dans va caracterizeaza pe amandoi. Miscarile gratioase, felul in care ati simtit dansul pe acea melodie speciala, totul a fost de-a dreptul emotionant. Felicitari, sarbatori cu bine si succes pentru vineri. Ati evoluat foarte mult fata de prima aparitie si meritati sa mergeti mai departe. Va tin pumnii!

  6. Buna,

    Mie personal mi-a placut tare mult acest vals poate chiar mai mult decat al Andreei … Oricum sunteti favoritii mei ;).

    Multa bafta si sa ramaneti in concurs pentru ca meritati cu adevarat;).

  7. Cel mai frumos vals!..O melodie absolut superba…un dans minunat!..
    Imi pare foarte rau ca sunteti din nou la duel!Mult,mult succes..sa treceti cu bine de acesta!Va sustin!

  8. cel mai frumos vals,cea mai frumoasa pereke,pacat ca sunteti notati asa de slab….daca iesiti din concurs nu ma mai uit!!

    cel mai mult mi-a placut dansul “cu mainile”,coregrafia a fost in totalitate realizata de lilian?

Leave a Reply