Elena sau Grigore?

dansezVineri noaptea, când aflasem că suntem din nou la duel, ştiam deja răspunsul la această întrebare: Grigore. Nu doar pentru că dramatismul cazului înclină întotdeauna votul publicului, ci pentru că până şi mie şi Elenei ne-ar fi părut rău ca problemele lui Grigore să nu fie rezolvate. Cred că toţi participanţii de la Dansez sunt de acord că este cazul care are cea mai mare nevoie de ajutor.

Aşa că, resemnat oarecum cu votul care va urma, am hotărât că miza duelului este, în definitiv, să facem nişte dansuri mai bune chiar şi decât stomp-ul şi decât haka şi să plecăm din emisiune cu fruntea sus.

Mărturisesc că, între timp, mi-am schimbat puţin punctul de vedere. Printre concurenţi a apărut deja o îngrijorare în legătura cu echipa Grigore-Iuliana, care riscă să pice mereu la duel, din cauză că nu dansează tocmai grozav, şi care, odată ajunsă la duel, e în stare să elimine orice altă echipă al cărei caz nu este la fel de dramatic. Dacă situaţia de săptămâna trecută, când Saşa şi Anamaria, care au dansat excelent, au fost eliminaţi, se repetă şi săptămâna asta, deja se poate vorbi de un tipar. Practic, competiţia îşi pierde miza pentru că, indiferent cât de bine ai dansa, rezultatul e previzibil încă de pe acum.

Au fost câteva discuţii aprinse pe tema asta între concurenţi şi coregrafi, în care echipa noastră a preferat să stea deoparte. Probabil veţi vedea fragmente din aceste discuţii vineri seara. Ce vreau eu să spun în primul rând este că, deşi sunt de acord cu colegii mei că s-a creat o situaţie neplăcută pentru toată lumea, nu cred că e vina lui Grigore că s-a ajuns aici. Nu e vreun leneş care stă tot timpul pe holuri, repetă la fel de mult şi de intens ca ceilalţi. De ce i-au ieşit aşa de slabe ultimele dansuri, asta numai el şi coregraful lui ştiu. În al doilea rând, nu putem fi siguri că situaţia se va repeta şi vineri seara. Poate că vom avea surprize, iar Grigore şi Iuliana vor dansa mult mai bine ca data trecută.

Pe mine, însă, acest curent de opinie m-a remontat puţin şi m-a făcut să-mi ajustez şansele pe care mi le dădeam de a rămâne în concurs: de la 25% la 35%. E posibil ca până şi publicul să remarce că ceva nu e în ordine cu o echipă care nu mai reuşeşte să danseze, dar, în schimb, “are caz”, cum se lăuda Bursucul acum câteva zile. Sigur că emisiunea asta nu e o doar o competiţie de dans, ci are o puternică miză socială. Dar publicul se uită nu doar pentru cazuri, ci şi pentru spectacol, iar echipa lui Grigore nu mai pare în stare să ofere şi acest element.

Îmi dau seama că, din afară, lucrurile se văd, probabil, cu totul altfel, dar pentru nişte concurenţi care repetă 12 ore pe zi şapte zile din şapte, poate deveni frustrant să ştii că toată munca asta e în zadar. Riscul este ca cei “fără caz” să abandoneze, la rândul lor, lupta, cum ameninţa de curând un concurent, iar veriga cea mai slabă să dea calitatea întregului spectacol.

Rămâne, desigur, dilema morală: ştiu că destui oameni cu inima bună şi cu dare de mână, impresionaţi de cazul lui Grigore, s-au oferit să-l ajute. Pe de altă parte, experienţa ediţiilor mai vechi arată că nu toate aceste promisiuni se şi împlinesc, odată ce o echipă iese din lumina reflectoarelor. Aşa că iar nu ştiu cu cine să vă spun să votaţi. Părerea mea e că Grigore are cea mai mare nevoie să rămână în concurs, dar că Elena merită cu mult mai mult decât el să meargă mai departe în această competiţie. Voi decideţi. SMS la 1276 cu textul “Dragos” sau “Iuliana” la orice oră din zi şi din noapte până mâine seară.

Între timp, noi muncim ca să demonstrăm încă o dată că Lilian e cel mai tare coregraf de la Dansez pentru tine.

  1. asta nu mi-a placut niciodata la concursul asta, spectacol sau ce e. am inteles, sunt cazuri grave si cazuri mai putin grave, dar pentru fiecare concurent care e acolo cazul lui e cel mai grav, e cam logic. si nu imi place ca pana la urma parerea celor ce stau in fata tv conteaza, de fapt doar asta conteaza. vorba ta, la ce bun atata munca, transpiratie, accidente si stres daca ramane in concurs cel mai grav caz si nu cei maibuni?!la fel a fost in toate editiile de pana acum, fapt care a dus la refuzul de a mai urmari acest show. tin minte ca la o editie trecuta, nu pot spune exact cine pentru ca nu imi amintesc bine, o echipa dans atat de bine, avea majoritatea notelor 10, facea intr-adevar spectacol, si din pacate s-a votat ca ei sa paraseasca emisiunea, deoarece nu aveau un caz”solid”. insa juriul a decis ca echipa sa ramana in emisiune, pentru ca erau mult prea buni sa o paraseasca.so?!!!asta ce-a fost? eu iti doresc multa bafta, putere, dansuri bune si…daca se poate sa ramaneti voi in emisiune:Deu stiu cu cine votez;)

  2. De cele mai multe ori, cazul social e cel care are intaietate si mi se pare normal sa fie asa, mai ales ca aceste cazuri sunt atat de dramatic impinse in fata in timpul emisiunii.
    Partea cu dansul e importanta pentru ca, dansand foarte bine, facand spectacol si luand note mari, nu risti sa fii condamnat la duel alaturi de o pereche care are un caz foarte puternic. Iar dansand foarte bine, creand o stare de magie pe ringul de dans e singura posibilitate pe care perechile ce au cazuri “mai slabe” o au de a determina publicul a voteze pentru ele. De aceea, gandul de a abandona pentru ca nu ai un caz puternic mi se pare ca nu vorbeste foarte bine despre cei care il au. Dansul e singura “arma” pe care o au de a schimba votul publicului in favoarea lor, iar ca participanti la emisiune, oameni normali ori vedere, datoria lor este sa lupte pana la capat, adica pana se anunta rezultatele. Pentru asta te duci la emisiune, sa lupti si nu sa te descurajezi in fata unui caz exceptional.
    S.a intamplat si in alte editii (eu stiu sigur de cel putin una) ca perechi condamnate la duel sa se salveze saptamana dupa saptamana datorita cazului si sa castige concursul. Acesta este formatul emisiunii si toti au acceptat sa il respecte si sa participe.
    Nici macar la “Dansez pentru tine” lucrurile nu sunt atat de simple! Funny, nu?
    Cazul este cel mai important, dar nimic nu este sigur pana la final. Atitudinea voastra mi se pare cea mai frumoasa, sa nu va concentrati pe “scandal”, ci pe a dansa perfect.
    Bafta!

  3. P.S. Nimeni nu poate spune ca echipa Iuliana-Grigore nu se are nici o sansa de a se transforma intr-o echipa ce face spectacol!
    Unele cupluri se sudeaza mai greu, nu se afla in cea mai buna stare de spirit, nu sunt planetele aliniate corect 🙂 etc.
    Nu mi se pare corect sa fie acuzati ca nu pot mai mult. Nu stie nimeni ce se va intampla maine sau peste o saptamana.

  4. Din pacate acest show e unul “cotat sufleteste”, nu calitativ. In mai toate editiile trecute (ca si in cea de fata) juriul a favorizat cu precadere vedetele din ograda PRO TV si ACASA TV. Acum e favorizat de juriu Botezatu, datorita sumei enorme care i s-a oferit pt. participare (doar nu o sa il scoata dupa doua editii cand l-au platit regeste!), la fel ca Diana Dumitrescu, care e sotia lui Ducu. Ei 2 sigur vor ajunge in finala, cu toate ca nu sunt cei mai buni. Iar din pacate presimt Dragos ca de data asta se va salva Iuliana, datorita cazului.

    Din pacate si publicul se orienteaza mai mult dupa caz, nu dupa dansul in sine. Si atunci vorba ta, pentru ce atata munca la antrenamente daca pana la urma cazul are impact mai mare ?! E o cacealma toata emisiunea, desi se vrea “divertisment”. Acesta nu e divertisment defel dupa mine. Si e pacat ca pe cei din PRO TV ii doare fix in cot de cazurile din emisiune, ca dovada in acest sens stand suma aceea jenanta de doar 1.500 de euro care se ofera cand o pereche pleaca. Trebuia ca macar 10.000 euro sa le dea, ca oricum sposori sunt din belsug. Dar se pare ca latura umana a cazurilor concurentilor nu poate fi depasita defel de ambitiile audientei si lacomia PRO TV-ului.Ca sa nu mai spun ca vedetele care participa la emisiune sunt platite cu sume mult mai mari decat amaratii aia de 1.500 euro. Deci e nonsens sa platesti vedeta mai mult decat cazul !!!

  5. Nu sunt un expert în dansuri, însă cred că de la bun început s-a comis o eroare grosolană. Alegerea vedetei pentru cazul lui Grigore a fost una cel puţin nefastă pentru bietul Grigore. A nu se înţelege că am ceva împotriva Iulianei. E o tipă simpatică, muncitoare, din ce s-a văzut pe sticlă. Însă Grigore pierde mult la capitolul spectacol tocmai pentru că e depăşit fizic în nenumărate situaţii. Numărul prizelor de senzaţie pe care le poate executa în timpul unui dans este extrem de limitat, spre 0. Dacă mi-aş permite o glumă în cazul lor, Iuliana ar putea executa prize-spectacol cu Grigore. De ce nu i-au ales şi lui o vedetă feminină mai micuţă, mai slăbuţă, mai uşoară, pentru a porni de pe picior de egalitate cu restul concurenţilor. Nu am nimic cu Iuliana, din contră, îmi plac formele ei, însă din păcate, pentru a dansa la nivelul despre care vorbeşti tu în acest articol, nu este cea mai fericită alegere. Din păcate pentru ea, are graţia unui hipopotam atunci cînd dansează. Ceea ce e mult mai frustrant pentru ei doi, mult mai frustrant decît pentru restul echipelor.

    Aici putem vorbi lesne despre lipsa de interes şi respect al echipei din spatele show-ului pentru bieţii concurenţi+vedete.

  6. Unde este de fapt “ajutorul”?…Dacă vedeta primeşte bani…Acum înţeleg de fapt, miza si dorinţa disperată a vedetelor de a rămâne în concurs. 🙂 Botezatu, săracu`, dansează rău :D, la fel si Diana Dumitrescu. Îmi vine şi să râd, concurenţii, cel puţin unii dintre ei, au mai multă prezenţă scenică decât “vedetele”… Elena, Ema (care a plecat din prima, deşi avea o nepoţică cu tomoare :(…), Magda, Antonio, Alex, Adi…să nu mai spun de Liuba…nişze oameni perfecţi estetic. (că am înţeles că şi asta e un criteriu de a fi selectat – un aspect “comercial”)…”Bote” e batran si rigid…Offff. Si se vede ca juriul e partinitor. Personal imi place dl. Patrichi. Recunosc, că povestea lui Grigore mă face să simt că vreau sa ii votez sa ramana. Grigore e baiat bun si merita ajutat. Altfel. 🙂 Mult succes.

  7. Nu e nimic nou,se stia deja ca la Dansez castiga cazul,nu pereche,era de ajuns sa privesti primele doua sezoane sau trei,cazurile mereu castiga.Evident va castiga Grigore,deci se poate spune ca vedeta cu cel mai puternic caz va castiga.:)

  8. A fost un sezon pe care l-a castigat Victor Slav desi el si perechea lui picasera de 4 ori la duel… Nu stiu dupa ce se iau oamenii cand voteaza, dar sunt de parere ca e un spectacol sub care sunt salvati niste oameni. Asa ca, dupa parerea mea, spectacolul conteaza. Si conteaza si cat de cunoscut esti ca vedeta ca sa te voteze lumea. Sunt multe criterii. Fiecare voteaza ce vrea… Nu e prea corect, dar asta e jocul.
    Va urmaresc. Sunteti una dintre perechile reusite. Succes in continuare!

  9. Voi incepe prin a declara ca sunt un fan al emisiunilor cu dans, ca nu prea am ratat nici una si ma uit si la reluari. Voi continua prin a te felicita, Dragos, pentru dorinta de a participa (sunt o romantica ce crede ca, totusi, nu doar pentru bani merge o vedeta la Dansez pentru tine). Mi se pare o chestiune de vointa, nu numai de a ajuta pe cineva, dar si de a depune un efort substantial in acest sens. Imi pare rau ca ai ajuns la duel de doua ori. Banuiesc ca este frustrant pentru ca munca depusa pentru a invata atatia pasi este epuizanta si ma gandesc ca nu-i usor ca dupa ce muncesti atata timp de o saptamana, sa vezi ca nu reusesti sa te ridici la un anumit nivel. Dar, va doresc sa aveti puterea de concentrare necesara pentru a efectua corect si spectaculos dansurile voastre. Fie ca veti castiga duelul ori nu, cred ca e important pentru voi sa faceti niste dansuri bune in fata tuturor, ca pana la urma lumea asta vrea sa vada. Sunt multi care se uita la emisiunea asta numai la dansuri si nici nu asculta cazurile. FACETI SPECTACOL! Pentru voi insiva si pentru noi! Mie imi sunteti foarte dragi si e pentru prima oara cand pun un comment pe net, deci ma puteti considera un fan, deja. Succes si aveti incredere in steaua voastra! Fiecare caz e important si visul fiecarui om este important!

  10. sincer Iuliana aia e cam grasa, nu stiu de ce s-a mai bagat, pacat de bursucu si grigore – pacat de caz, daca raman in competitie si de data asta, pilele zic tot

  11. Daca publicul voteaza de cele mai multe ori in favoarea cazului grav, juriul ar trebui macar sa rasplateasca munca celor ce danseaza minunat cu notele pe care le merita. In schimb diana dumitrescu e praf si nu e taxata, botezatu are o partenera dansatoare de profesie si nici asa nu stralucesc, cu toate astea sunt ridicati in slavi! Oribil, mi as dori sa plece primii!!!! Succes maine seara!!

  12. In primul rand, nu se poate vorbi de un caz tipic deoarece Grigore a eliminat doar o echipa din concurs cum si tu, Dragos, ai facut acelasi lucru. De ce atunci nu s-a vorbit de un caz tipic? Acest concurs cred ca rezolva cazurile sociale prin dans. Ce ar fi daca ar veni dansatori foarte buni cu niste cazuri foarte simple?
    Grigore nu merita sa fie atacat si foarte urat din partea ta ca faci acest lucuru.

  13. @ eliza: nu stiu de ce spui asta, mi se pare ca Dragos expune un calcul pe care toata lumea l-a realizat imediat dupa emisiune. Grigore e cazul cel mai dificil si probabil ca daca ar pica la duel de fiecare data, de tot atatea ori ar iesi invingator prin votul publicului.
    Ori asta imi cred si eu ca este demotivant pentru oricare din perechile ramase in concurs.
    Uite, de exemplu Antonio. Danseaza excelent, merita sa ajunga in finala, ba chiar sa castige concursul. Insa are un caz relativ simplu, comparativ cu Grigore. Cine ar fi just sa castige?

  14. Salut Dragos. Ma bucur foarte mult ca ti-ai schimbat punctul de vedere. Sunt convins ca Grigore va fi ajutat indiferent de rezultatul duelului de maine seara. Eu va voi vota tinand cont de evolutia voastra ca echipa, de dorinta ta de a dansa si de a invata cat mai mult in materie de dans pe parcursul acestei emisiuni.

  15. Stef: am spus acest lucru deoarece nu mi se pare corect sa fie atacat Grigore. Nu se stie inca faptul ca va deveni sau nu un caz tipic, cred ca e prematur sa ne pronuntam.Concurenti au fost alesi si datorita povestii lor, nu doar datorita dansului. Daca ar fi alesi doar cei care stiu sa danseze atunci cazurile sociale nu ar mai avea loc de ei si atunci ar putea sa participe toti care stiu sa danseze. In primul rand acest concurs este destinat cazurilor sociale. Daca ar conta numai dansul atunci ar fi de competenta jiuriului sa elimene pe cei care nu danseza bine pentru ca cei din fata televizourlui vor vota intotdeauna cu sufletul.

  16. parerea mea este aceeasi: totul este foarte bine regizat. oameni care au avut sau nu legatura cu dansul, care muncesc, dar totul in zadar ca TREBUIE sa castige cineva anume. si acel cineva este bine ales. pacat ca se pleaca de la a ajuta si pe sticla se vede altceva. care cazuri sociale? care spectacol? in afara de cateva persoane pe care le admiram si ptr care trecem peste orice parere despre emisiune ca sa le urmarim……

  17. Deci nu va mai luati de iuliana, am zis. Cred ca se pot face prize interesante cu ea dar nu stie Grigore pentru ca are sufletul prea bun :)))) Nu am putut sa ma abtin.
    On the other hand : cum sa le dea celor iesiti din concurs cate 10.000 euro ? Banica cat sa mai ia atunci ? Cunosc personal pe cineva care a participat si a si castigat o editie. Mai toate lucrurile sunt aranjate intr-un fel sau altul. Ideea este ca spectacolul nu ar mai fi la fel daca unele lucruri nu ar fi duse la extrem de producatori si daca antrenamentele nu ar fi intense. Ar fi bine ca fiecare sa isi vada de treaba lui , sa nu se mai uite in gradina vecinului, pentru ca nu se stie niciodata. Succes!

  18. Cred ca ai sanse mari sa castigi!Oamenii adora sa vada ca aia mai amarati(Grigore)pierd in fata alora mai bogati si ca ce cruda e viata!Adora sa creada ca s-au facut aranjamente si ca tot ala cu bani castiga!
    Succes si sa dansezi in seara asta la fel de bine ca la dansul tribal!

  19. Este a doua oara cand ma uit la aceasta emisiune si ar fi nedrept sa incep sa comentez care dintre cele doua echipe aflate la duel danseaza mai bine. Numai ca nu trebuie sa ne ghidam totdeauna dupa cazul pus in tema. Pentru ca fiecare din cei ajunsi acolo, sunt cu un scop mai bine sau mai putin bine determinat. Lasand toate acestea la o parte, mi-a palcut foarte tare cum ati dansat si sper sa mergeti pana in finala. Mult succes!

  20. Dragos, cred ca foarte mult conteaza efortul pe care il depui pentru acest concurs si chiar daca voturile nu vor inclina balanta spre cazul vostru, aprecierea noastra si respectul fata de munca ta raman! Felicitari tie si Elenei pentru ceea ce faceti! Succes!

  21. Inima mea este complet franta, s-a terminat Dansez-ul si ai iesit Dragos!!!sunt ff dezamagita,n-o sa ma mai uit la emisiune.

    P.S.: are vreun rost sa admit faptul ca emisiunea asta lacrimogena ce tine cat o pomana tiganeasca a facut si un lucru bun ???am descoperit in Bucurenci un super tip,extra sufletist si total implicat in echipa lui.(am rezistat in seara asta pana la final si mi-a amortit posteriorul ingrozitooooor…..)

  22. salutare,
    imi pare rau ca ai iesit din competitie, dar ar trebui sa recunoastem ca nu este punctul tau forte…dansul.
    in schimb este de apreciat efortul fizic depus,ambitia si acea particica din inima ta care a ramas in inimile noastre si pe ringul de dans.
    demult timp te apreciez deoarece te ‘cunosc’ ca fiind un om fff inteligent si cu coloana vertebrala,cu toate astea am fost foarte surprinsa sa vad si o alta latura a ta odata cu participarea la aceasta emisiune.
    multa bafta incontinuare si proiectelor pe care ti le-ai propus >:D<

  23. Salutare!
    Sunt plecata din tara de trei ani si ma gindeam ca poate de aceea nu te cunosc Dragos. Auzisem numele tau dar nu imi aduceam aminte ce faci si ce fel de vedeta esti. Stii am asa o teama cind aud cuvintul vedeta… De cind suntem aici (Canada) urmarim stirile si mai incercam sa mai urmarim cite o emisiune dar inchidem repede pentru ca apar ”vedetele” si ne speriem de ce vedem si auzim si mai ales brusc ne aducem aminte de ce am plecat.
    Ma bucur ca ai participat la acest show si am avut onoarea sa te cunoastem. Extraordinara cursivitate de vorbire, un limbaj deosebit, o tinuta frumoasa. Felicitari cu adevarat pentru tot ce faci si felul in care sa aduci un plus acolo unde esti.
    sanatate iti doresc pentru in rest sunt sigura ca vei reusi tot ce iti doresti.

  24. buna dimineata Dragos
    vreau sa te felicit pentru altruismul de care ai dat dovada participand la acest concurs, pentru daruirea ta sufleteasca in tot ceea ce faci si nu vreau sa ma refer aici doar la dans (care mie mi-a placut), ci si la activitate ta privind protectia mediului, dar mai cu seama pentru impartialitatea cu care ai te-ai adresat celorlati concurenti care sunt convinsa ca te caracterizeaza ca persoana.
    Ma simt onorata ca te-am putut privi, iti multumesc si vreau sa iti urez multa putere de munca si mult succes in lupta – desi suna alarmant de infricosator cuvantul lupta – de a apara si pastra mai mult verde.

  25. Dragos, jos palaria! pentru atitudinea ta, pentru altruismul tau, pentru tot ceea ce ai dovedit ca esti…un adevarat OM.
    Felicitari si Elenei, merita sa ramana in baletul “dansez”.
    Succes in tot ceea ce vei face de acum incolo.

  26. Dragos, ma bucur mult ca ai ales ca participi la aceasta competitie “dansez pt tine”. A fost o mare onoare pentru mine sa te cunosc, sa constat ca esti un om cu adevarat inteligent, cu un foarte mare bun simt! Dintre toti participantii, tu ai fost cel mai onorabil, cel mai altruist, un om care s-a dovedit a fi extraordinar din toate punctele de vedere! Putini oameni ca tine in ziua de azi! Esti un exemplu pentru toti! Mult succes pe mai departe, imi doresc din inima sa te vad mai mult in fata micului ecran. Ai potential mare, profita!
    Toate cele bune!
    Multumesc pentru demnitatea de care ai dat dovada in cadrul emisiunii!

  27. Dragos, din pacate ai picat la duel cu Grigore, care are cel mai puternic caz dintre toate cazurile acestei editii. Aseara, dupa ce s-a incheiat votarea si voi ati fost declarati invinsi, m-ai lasat muta de uimire si cu lacrimi in ochi cand ai declarat in fata intregii tari ca cel care merita sa castige acest concurs este Grigore si ca te bucuri ca el a mers mai departe si nu tu. M-ai facut sa vad ca sunt si OAMENI adevarati in tara, oameni cu suflet mare, care vad mai departe de stralucire, onorarii grase, si fite de vedeta (cred ca se cunoaste persoana la care fac referire). MULTUMESC ca existi Dragos si multumesc ca ma faci sa sper ca intr-o buna zi ma voi intoarce in tara. Atunci cand vom avea mai multi BUCURENCI si mai putini BOTEZATU! Jos palaria in fata ta!

  28. N-am sa ajung pe culme? Se poate foarte bine. Dar vreau sa urc atat cat am sa pot prin mine.(e. Rostand).

    Felicitari..pentru dans, pentru spectacol..pentru tot.
    Felicitari pentru tine. Impresionant cat de obiectiv poti fi. I’m speachless…
    Da, cazul lui Grigore este cel mai impresionant, insa exact cum spuneai..fiecare caz are particularitatea lui. Sunt convinsa ca Elena va avea parte de sustinerea ta in continuare. Si merita. E o norocoasa ca a cunoscut un Om ca tine.
    Ma inclin in fata ta!

  29. drunken_butterfly

    De cele mai multe ori cazul social are intaietate si nu prea conteaza cum danseaza perechea in cauza pentru ca este oricum tinuta in concurs de public. Oricum… felicitari pentru participare si pentru efortul depus pentru a o ajuta pe Elena, stiu ca nu ti-a fost usor. Inca un lucru… ai facut un gest foarte frumos aseara 🙂 nu multa lume ar fi facut acelasi lucru. Felicitari inca o data si tine-o tot asa… lumea chiar are nevoie de oameni ca tine 😉

  30. e normal sa castige cazul daca soarta sta in mainile publicului telespectator!nu trebuie sa fie nimanui ciuda….daca nu era grigore,ti-ar fi convenit sa fie al lui antonio?nu cred…si nu ca am ceva cu el ci pentru ca desi danseza bine nu as vota cazul lui!intelegi ce vreau sa zic?plus ca prestatia lu grigorie si-a iulianei nu e chiar atata de urata!sa fim seriosi nicicare n-ati dansat atata de bine…dupa parerea mea e printre cele mai slabute editii!sa nu te superi,ca tu esti un om fain:D this is just not your thing

  31. Salut Dragos. Sincer, nu prea urmaresc emisiunea asta. Sotia mea insa este “fan” si i-a parut rau ca ati fost eliminati.
    Iti scriu si pentru un link exchange. Sunt student la teologie, ultimul an si CRP, anul II, univ. Bucuresti.
    Blogul meu e mai cu tenta “spirituala”. Daca consideri ca sunt “vrednic” pentru blogroll-ul tau sa-mi spui. (ZeList: 118)
    Cu mult respect,
    Marius

  32. Chiar daca am urmarit activitatea la DPT si v-am sustinut, nu m-am exprimat pe aici…insa acum zic ca tot raul spre bine…Grigore e un caz special..ati fost in gandurile mele …

  33. Ma bucur ca tot concursul ti-ai vazut de treaba ta si ca nu ai cautat sa iesi in evidenta , ma bucur ca atat cat a fost ai reusit sa faci pe multi dintrwe noi sa urmarim emisiunea aceasta. Succes in contiunuare in tot ceea ce faci.

  34. Bravo Dragos! Era de asteptat sa nu castigati voi, desi am sperat pana in ultima clipa. In schimb tu ai castigat popularitate, am descoperit o persoana inteligenta, sincera si extrem de echilibrata. In plus stii cumm sa te porti cu o femeie. Pacat ca Elena nu ti-a multumit in primul rand tie la sfarsit, dar poate ca si ea era foMa bucur ca mai exista oameni ca tine. Felicitari!

  35. De mult am renuntat sa ma mai uit la DPT. Dupa ce am vazut primele 2 sau 3 editii am avut senzatia ca “e ceva putred in Danemarca”…Cand am aflat ca o “concetateanca” de-a mea danseaza cu tine in fiecare vineri am stat in fata televizorului pana la finanul emisiunii. Cand ati fost la duel am fost alaturi de voi..am votat de pe toate telefoanele din casa..Pe Elena o stiu o fata ambitioasa si stiu ca nu se va opri aici..Acesta a fost doar inceputul. Iar pe tine te admir pentru tot ceea ce faci. Felicitari!

  36. Pentru prima oara am votat in cadrul unei emisiuni sau a unui concurs.Am facut asta pentru ca m-ai convins tu, Dragos. M-ai convins cu frumusetea ta, si ma refer aici nu neaparat la frumusetea fizica cat la frumusetea sufleteasca. Felicitari pentru tot ceea ce ai facut in cadrul acestei emisiuni. Ne-ai aratat ce inseamna sa fi cu adevarat om…Pacat ca nu avem mai des ocazia sa vedem astfel de oameni.

  37. E adevarat ca merita sa castige, dar totusi din punct de vedere al dansului si al coregrafiilor, de mult ar fi trebuit sa fi iesit.
    Ps: frumoase cuvinte de final, stima.

  38. Ati iesit din concurs cu fruntea sus.Meritati toata admiratia.V-am votat si la primul si la al doilea duel, chiar daca, acum , stiam, ca si tine, ca ve-ti iesi.Imi place cum scrii si imi plac si aparitiile tale la tv.BAFTA, in continuare in tot ceea ce faci!

  39. Dragos, poti sa fii multumit acum ca s-a terminat. Oricum mi-a fost drag sa te urmaresc in fiecare vineri. Dincolo de experienta dansului, am vazut ca esti un om cald, sufletist, care se implica mult in ce face, uneori chiar cu pretul sanatatii sale. Nu ma indoiesc ca o vei ajuta si sustine si mai departe pe Elena, deoarece cred ca asta si simti, si anume ca trebuie si poti sa o faci. Stiu ca va putea pune baza pe tine !!

  40. Mi se pare impresionanta prestatia ta de la Dansez pentru tine tinand cont de cum te-ai descurcat la Gala Verde si cat de timorat ai inceput concursul!De la o persoana timorata si stangace ai ajuns sa dansezi f.bine si sa te distrezi pe muzica lui Michael Jackson si mi se pare foarte tare!Imi pare rau ca ai fost eliminat pentru ca ai facut show si chiar imi facea placere sa te vad dansand!

  41. Felicitari Dragos ,dansul vostru a avut toate incredientele necesare pentru a fi placut dar ..da,pe undeva concursul este de forma ,daca ar fi fost sa pot vota ,te-as fi votat pe tine din simpatie si pentru executarea dansului,daca ar fi sa luam dupa caz ..pe Grigore ,stiu ca e nedrept ,la fel de nedrept e si faptul ca unii habar n-au de dans iar altii ,fac sau au facut parte din fel si fel de trupe de dans.Bine ,principalul e ca se aduc in fata unele cazuri care sper sa fie rezolvate.Despre juriu…prea multa vorbarie ,s-ar cere ceva comentariu despre dans si niste replici scurte ,haioase si inteligente.

  42. Mi-a placut cum ati dansat aseara…si cred ca nu meritati sa iesiti din concurs. E adevarat ca, cazul lui Grigore e mai delicat…dar atunci care mai este farmecul acestui concurs de DANS?…pentru ce sa ne mai uitam la emisiunea aceasta in care doua persoane mai mult gresesc intr-un dans decat sa faca spectacol…daca totul se reduce la un concurs de cazuri ar trebui ca lumea sa voteze doar cazurile, ar mai pune niste dansuri de umplutura si punct. Oricum felicitarile mele Dragos…

  43. Oare cum ar fi emisiunea daca nu ar fi dezvaluite visele pentru care lupta decat in momentul eliminarii, dupa duel..? cred ca atunci s.ar vota cu adevarat calitatea dansului si spectacolului.. Nu stiu sau nu imi dau seama care e adevarata politica acestei productii.. dar uneori cand vad ce vedete cheama sa participe ma intreb care sunt criteriile. Cel mai repede imi vine in minte o situatie din sezonul trecut cand o domnisoara vedeta.. inalta care si.a arata ifosele fara sa se gandeasca la cel cu care danseaza si.. fara sa se gandeasca la viata ei anterioara succesului. Intr-un fel sau altul si anul asta a aparut o oarecare problema (asta vad eu) un anume concurent (vedeta) pare mult prea coplesit de problemele lui decat de problema reala a partenerei sale..Cred ca in situatii de genu efortul lor scade iar persoana cealalta are doar de pierdut.. Consider ca la aceasta emisiune ar trebui sa participe persoane publice, inteligente si educate care inteleg sau incearca sa inteleaga viata asta si din perspectiva unui om care nu castiga mii de euro si care pe langa probleme financiare mai are si nesansa unor probleme de sanatate.. .. si pentru care participarea la o astfel de competitie e poate o sansa unica….In final Felicitari Dragos!

Leave a Reply