Vacanţă pentru minte şi suflet

M-am întors dintr-un concediu cultural pe care mi-l promit de ceva vreme, dar pe care abia anul acesta mi l-am oferit. Merg de ani de zile la TIFF, dar n-am stat niciodată mai mult de trei zile, timp în care nu apucam să văd tot ce mi-aş fi dorit. La Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu nu mai fusesem de 6 ani. Acum am decis să-mi ofer un răgaz mai consistent: sâmbăta trecută am plecat la Sibiu la FITS, iar marţi m-am mutat la Cluj la TIFF, unde am stat până azi dimineaţă.

Am văzut şase spectacole de teatru şi vreo două duzini de filme, foarte multe bune, câteva excepţionale. Am bifat cu această ocazie şi o altă premieră: la ambele evenimente m-am acreditat ca blogger, spre deliciul celor care citeau ce scria pe badge-urile mele:

BADGES_

A fost de departe una dintre cele mai energizante vacanţe pe care le-am trăit. M-am întors cu sufletul plin de imagini frumoase şi cu amintirea unor emoţii pe care n-o să le uit prea curând. Şi, evident, mi-am promis să reiau experienţa completă şi la anul.

Despre Sibiu v-am povestit deja pe blog, la TIFF însă m-am restrâns la Twitter. Motivul: când eram la Cluj, m-a sunat Roxana Voloşeniuc şi m-a rugat să povestesc câte ceva despre ediţia de anul acesta pentru Elle. Aşa că veţi putea citi cum s-a văzut TIFF-ul din perspectiva mea în ediţia de iulie. Până atunci, nu rataţi ultimele spectacole de teatru de dinaintea închiderii stagiunii şi nici retrospectiva TIFF, în curând la Bucureşti.

  1. te-am vazut la TIFF. Se vedea pe tine ca te bucuri de moment. A fost intr-adevar f frumos, tonic, energizant, tineresc. Clujul a radiat. Te asteptam si la anul.:)

  2. No bun ne bucuram pentru tine ca ai fost la TIFF si FITS dar nu impartasesti nimic din experienta culturala? Inteleg ca postul e mai mult pt PR personal dar nu toti barbatii citesc revista Elle.

  3. Cred ca fiecare dintre noi ar trebui să facem tot posibilul să mai facem câte o vacanță pentru minte și suflet. Ar fi bine sa ne mai amintim în aceste vremuri că omul are și suflet și minte, nu numai trup.

  4. Într-adevăr a fost un deliciu dar la întrebarea mea, ”doar blogger?„ vroiam să vă fac un compliment, cunoscând scrierile și activitățile dvs.
    Sper să ne revedem și la Tiff-ul de anul viitor.

Leave a Reply