Încă două săptamâni fără maşini pe Kiseleff

Bulevardul Kiseleff, sau Via Sport, cum se numeşte bulevardul în varianta sa pietonală şi sportivă, s-a lansat în această formă pe 16 iulie, devenind până la trecerea celor patru weekenduri pentru care fusese planificată acţiunea, unul dintre cele mai populare spaţii de recreere şi distracţie din Bucureşti.

Tocmai pentru acest motiv, vine şi surpriza plăcută. Via Sport rămâne deschisă încă două săptămâni. Până pe 22 august, Primăria Municipiului Bucureşti vă aşteaptă la sport pe săturate în aer liber, zi şi noapte, şi mai ales în week-end-uri. De pe Via Sport nu lipseşte nici Cicloteque, care este partener oficial al evenimentului . Cicloteque nu va veni cu mâna goală, ci va pune la dispoziţia cetăţenilor împătimiţi ai sportului sau amatori şi un lot de biciclete.

Aşadar până în week-end-ul 20-22 august, inclusiv, fă-ţi timp şi mergi pe Via Sport unde te aşteaptă mese de ping pong, terenuri de baschet, mese de fusbal şi biciclete Cicloteque.

  1. daca pana acum am fost admirator aproape neconditionat al initiativelor tale de orice fel, in privinta Via Sport, cum ii spui tu, am mari rezerve. motivele nu sunt numeroase insa de talie:
    – artera aleasa este una extrem de circulata, atat in timpul saptamanii, cat si in week-end. pe cale de consecinta, ingreunarea traficului intr-un bucuresti si asa prea aglomerat nu cred ca este o idee prea laudabila.
    – perioada aleasa nu este nici ea prea fericita, temeperatura de afara nefiind din cele mai recomandata pentru practicarea activitatilor in aer liber.
    – zona este poluata, iar poluarea si sportul nu prea merg mana-n mana…

    oricum, initiativa este laudabila, onoranta si onorabila. nu inteleg insa de ce nu s-au ales, pentru desfasurarea ei, unele din parcurile bucurestene: herastrau, ior, carol, etc. soferi n-ar mai fi injurat, umbra ar fi fost asigurata. desigur, presupun ca intervin in discutie pretentiile de vizibilitate ale celor care au pus osul la asemenea desfasurare de forte. iar cand intra banii in joc, cred ca orice alt argument paleste.

  2. Canicula nu ne impiedica sa facem sport decat aproximativ 40 la suta din fiecare zi. Este mult mai probabil sa iesim pe Via Sport ceva mai tarziu cand soarele nu mai e atat de aprig sau nu mai e deloc.

    @ratoiu
    -Via Sport este o initiativa a Primariei
    – tocmai faptul ca incurajeaza sportul si nu deplasarea cu masinile este motivul principal pentru care a fost aleasa o artera circulata precum B-dul Kiseleff
    – chiar si asa, trebuie sa recunosti ca traficul in Bucuresti vara, mai ales in weekend, este foarte redus in comparatie cu restul timpului

Leave a Reply