Vorba dulce, PR Awards aduce

Talentul de a comunica generează un mare număr de cariere de succes şi un număr şi mai mare  de rivalitaţi şi ambiţii. Care n-ar avea niciun rost dacă n-ar exista şi nişte premianţi. Pentru cea de-a opta ediţie a Romanian Public Relations Award, vom afla cine sunt premianţii cu ocazia Galei PR Award, la înserat, în a şasea zi a lui Brumărel.

După 7 septembrie, ultima zi de înscriere,  proiectele vor fi apreciate şi atent cântărite de cei 30 de juraţi, între care, cu voia d-voastră, ultimul pe listă, mă număr şi eu.

Între colegii de juriu cu care mă mândresc: Diana Klusch, Corporate Affairs Director Ursus Breweries, Anca Nuţă, Identity & Communication Director UniCredit Ţiriac Bank, Corina Vasile, PR Director Raiffeisen Bank, ES Simona Minculescu, Ambasador la Misiunea Permanentă a Romaniei la ONU, Corneliu Cojocaru, Director de comunicare şi purtător de cuvânt al BCR.

Spor la înscrieri!

  1. @Andreea, o să râzi, dar Corina Vinţan chiar cred că merită un premiu pentru ce face pentru RMGC. Într-un an şi ceva a transformat imaginea companiei dintr-un proiect diabolic într-o iniţiativă cu susţinere politică cvasi-unanimă. Respect reuşita de comunicare şi deplâng nereuşita pentru mediu.

Leave a Reply