Mai sunt trei zile

Până la termenul limită la care pot fi depuse candidaturile pentru postul de asistent(ă) personal(ă).

Le mulţumesc celor care s-au înscris deja, îi aştept cu interes şi pe ceilalţi/celelalte.

Vreau să fac o precizare: am citit toate întrebările legate de acest concurs, fie că mi le-aţi adresat aici pe blog sau pe mail. Dacă nu v-am răspuns, este pentru că anunţul a fost scris cât se poate de limpede. Dacă aţi simţiţi nevoia de clarificări, cu siguranţă nu sunteţi calificat(ă) pentru acest post.

  1. Aseara i-am spus unei bune prietene despre anuntul acesta si mi-a spus ca visele sunt foarte aproape de noi, uneori. Si eu cred la fel.
    Cat despre intrebarile suplimentare, eu cred ca ar fi bine sa fii mai ingaduitor, atata vreme cat si altii au scris despre asta, nu numai tu (ex: pe blogul Cristinei Bazavan am citit ca iti cauti om si se referea la varsta de douazeci si ceva de ani…ceea ce poate face o persoana de 30 sa se intrebe daca este ok sa trimita candidatura sau nu 🙂

  2. aha, deci ăsta e singurul job la care dacă ceri detalii se consideră un minus…se înţelege că vrei pe cineva who can read your mind. not bad at all. well, good luck with finding the right person then 😉

  3. cristina popi

    Am citit si eu anuntul, cerintele sunt de bun simt si orice “angajator” isi stabileste criteriile pe baza carora selecteaza un om.
    Nu stiu ce ma face sa cred ca principala intrebare este legata de bani. Nevermind ce cred eu. Lucrul asta se dezvaluie la interviu, uneori la al doilea, iar detaliile specifice jobului se alfa on the spot, fata in fata.
    Mult succes in finding the right person si felicitari castigatorului/castigatoarei. Este o sansa imensa pentru cel/cea care va lucra alaturi de o echipa care a realizat proiecte sublime si inca o mai face!
    Trist este ca inca nu am invatat sa ne stabilim obiectvie SMART, ci doar “Ne propunem sa crestem vanzarile sau sa materializam proiecte de viitor”.
    Mult succes!

  4. si totusi, as avea o intrebare: vei apela la ajutorul vreunei persoane/ echipe de recrutare in alegerea candidatului/ ei, sau esti singurul care va citi eseurile?

    stiu ca adresa este dragos @ maimultverde… dar asta nu inseamna nimic.

Leave a Reply