„Voluntar de profesie”, prima ediţie

“Voluntar de profesie” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Fundaţiei Vodafone. Prin programul “Voluntar de profesie”, Fundaţia Vodafone sprijină 12 tineri români pentru ca ei să se poată dedica unei cauze sociale în care cred.

O listă cu organizaţii unde poţi face voluntariat găseşti aici.

  1. Am vazut si eu in dupa amiaza asta editia cu Adi Despot, tre sa zic ca e o emisiune chiar foarte interesanta, nici nu ma asteptam. Una dintre putinele emisiuni de calitate de la tv (ma refer la posturile romanesti), sper sa reziste.

  2. foarte interesanta emisiune! felicitari pentru ceea ce faci! ma bucur ca mai sunt oameni de calitate in Romania, care i ajuta pe cei nevoiasi.. din pacate prea putini oameni de calitate si prea multi nevoiasi!
    felicitari inca o data!! respect

  3. Hrana pentru suflet!!! Asta reprezinta emisiunea ta! In Brasov, mai exact in municipiul Sacele, este Casa de Copii cu DIzabilitati Brădet. Sunt aproximativ 80 de copii, cadre medicale si supraveghetori in numar infim, nu sunt fonduri suficiente pentru a le asigura necesarul lunar de alimente, medicamente, hăinuţe, etc. Eu sunt un simplu suflet care ar vrea să facă ceva… pentru aceşti copii. Personal am achiziţionat alimente, am donat hăinuţe, am apelat la cunoştinţe.
    Un ajutor, oricât de mic le-ar mai da o şansa, o speranţă pentru ca raza de lumină din zorii zilei să le încălzească sufletele.
    Îţi mulţumesc şi sper ca sufletul tău bun să aline şi suferinţa acestor copii.

Leave a Reply