1. succes Dragos! mi se pare foarte curajoasa treaba si mi pare un pic rau ca nu am avut curaj sa intru in asta.

    va doresc sa aveti o echipa faina, sa invatati cu sarguinta si sa aveti cat mai putine cazuri si cat mai usoare.
    Multe rele se intampla pt ca oamenilor nu le pasa de viata lor si a celor din jur. Si cand ii vad pe unii soferi pe autostrada cat de periculos se baga in depasiri ma intreb pt o fractiune de secunda daca merita sa te zbati pt ei cand pun in pericol viata celorlalti si pe a lor. Si imi raspund singura ca merita salvati pt ca poate le vine mintea la cap dupa.

    nu stiu de ce trebuie sa ni se intample ceva grav, noua sau celor din jur ca sa incepem sa avem grija si rabdare si sa fim recunoscatori.

    cred ca trebuie sa facem ceva mai mult si sa prevenim tot felul de accidente si intamplari cu final trist. nu sa faci tu, tu faci multe, sa mai facem si noi, ceilalti.

    succes, astept sa ne spui cateva cuvinte despre echipa dupa ce va gasiti.

  2. Nu “stim” (inca!) daca ai ales echipa… Cred ca ar fi bine daca ai face publica hotararea luata (atunci cand va fi cazul). Cei alesi, am intels ca vor fi contactati, insa… probabil ca si cei nealesi vor “sta cu sufletul la gura” in asteptarea unui raspuns.

    Mi-as dori foarte mult sa fac parte din echipa “alesilor”.

  3. dragos, chiar nu se poate incerca un alt interval orar pentru pregatirea teoretica? adica dupa orele 17:00, 18:00?

    08:00 – 10:00 si/sau 10:00 – 12:00 sunt intervale care restrang destul de serios accesul multor persoane interesate. cum ar fi, spre exemplu…., subsemnatul!

  4. @Bogdan, imi pare rau, dar grupa de voluntari a inceput deja trainingul. Suplimentarea locurilor de la 5 la 10 s-a facut inainte de alegerea echipei. Ai si primit un e-mail pe 20 octombrie in care iti spuneam ca nu ai fost selectat, iar intre timp nu au mai aparut niciun fel de proiecte similare. Daca vor aparea vreodata, cu siguranta vei citi despre ele aici pe blog.

  5. multumesc pentru raspuns si sper sa nu fi deranjat prea tare. Tot ce vreau sa se inteleaga din insistenta mea, este faptul ca imi doresc foarte mult sa ma implic in asa ceva. atat. multumesc inca o data si bafta!

    • @Serban Adrian Lucian – pentru acest lucru cel mai indicat ar fi să te adresezi filialei SMURD din orașul în care dorești să fii voluntar, decizia de a organiza noi programe de voluntariat le aparține în totalitate.

Leave a Reply