Oamenii străzii

Pentru cea de-a cincea ediţie a emisiunii „Voluntar de profesie”, am făcut echipă cu Dobro şi am fost pentru o noapte voluntari ai organizaţiei Samusocial, care oferă asistenţă persoanelor fără adăpost.

A fost o ediţie care ne-a tulburat pe toţi, pentru care am pătruns într-o lume de vis urât, pe care cei mai mulţi dintre noi preferăm s-o ignorăm.

Cel mai mult mă bucură faptul că, în timpul filmărilor, Dobro s-a împrietenit cu cei de la Samusocial şi a demarat câteva proiecte împreună cu ei. Despre unul a şi scris la el pe blog.

Emisiunea se difuzează sâmbăta asta la 12.30 noaptea şi duminică la 12.30 ziua.

Foto: Vlad Bâscă

“Voluntar de profesie” este produsă de Asociaţia MaiMultVerde cu sprijinul Fundaţiei Vodafone. Prin programul “Voluntar de profesie”, Fundaţia Vodafone sprijină 12 tineri români pentru ca ei să se poată dedica unei cauze sociale în care cred.

O listă cu organizaţii unde poţi face voluntariat găseşti aici.

  1. cred că modul cel mai bun de a ajuta pe cineva e să îl ajuţi să fie independent. din păcate, cu bătrânii şi copiii e mai greu de realizat asta. dar e singura soluţie pe termen lung.

  2. felicitari acestor oameni,mai exista constiinta si iubire in ei si stiu de ce traiesc pe acest pamant,fapta buna inobileaza oameni nu indiferenta;acest lucru indiferenta este sinonim cu a fi rau,dar fiecare lucru bun si implicare ajuta la ridicarea morala a fiecaruia dintre noi,e de fapt un castig al fiecaruia,dar un castig nu in bani in omenie.

Leave a Reply