Noi cursuri PCM pe măsura fiecăruia

Primăvara vine cu noi oferte de formare în Process Communication Model®: fie că ești manager, trainer, coach sau deja un absolvent al cursului introductiv de 3 zile, există un format de curs care ți se potrivește.

Cursurile sunt predate de mine (cursul avansat și cursul introductiv de 3 zile) sau de John Parr (Train the Trainer și Train the coach), deținătorul licenței PCM pentru România.

În premieră: Cursul avansat “PCM Refresher”

Se adresează celor care au urmat deja cursul introductiv de 3 zile. Are loc pe 7 martie, durează doar o zi, iar formatul este mai flexibil decât cel al cursului introductiv şi se mulează pe cerinţele şi preferinţele tale şi ale colegilor tăi. Structura finală este stabilită chiar în dimineaţa cursului.

În principiu, în prima jumătate a zilei vei avea ocazia să revezi noţiunile PCM pe care ţi-a fost cel mai dificil să le pui în practică după cursul introductiv şi să aduci în discuţie situaţii reale din viaţa ta profesională.

A doua jumătate a zilei este dedicată noţiunilor aprofundate: vei învăţa exerciţii cu ajutorul cărora îţi poţi dezvolta abilităţile de diagnostic şi comunicare în cadrul modelului PCM. Este vorba despre exerciţii pe care le poţi face acasă sau la serviciu şi care îţi vor permite să te perfecţionezi în ritmul şi la nivelul pe care le alegi chiar tu.

Mai multe detalii | Înscrieri

Cursul introductiv de 3 zile

Al 11-lea curs PCM predat de mine are loc pe 10-12 martie.

Mai multe detalii | Înscrieri

PCM Train the Trainer

Începând cu 23 mai P.S.D.C.I (Personal Skills Development Consultants International) organizează un nou program de intensiv de formare și certificare internațională ca trainer pentru Process Communication Model®.  Programul include cinci etape, la care te poți înscrie și separat cu condiția să fi urmat deja etapele precedente.  La prima etapă, care se desfășoară între 23 – 25 mai, sunt 16 locuri disponibile.

Modulele I, II și II al workshopului Train the Trainer sunt stabilite pentru 15-18 iunie, 11-13 iulie și respectiv 19-21 septembrie. La modulul I se pot înscrie și persoanele care au participat deja la un training introductiv condus de unul dintre trainerii români certificați.

Ultima etapă – Examinarea/Certificarea și seminarul avansat TOT-PCM va avea loc în 12-14 octombrie. La modulele I,II, III și la Seminarul avansat TOT-PCM sunt disponibile 12 locuri.

Toate atelierele vor fi organizate în București și vor fi conduse de John Parr.

Mai multe detalii | Înscrieri: anemaryormenisan@process-communication.ro

PCM Train the Coach

P.S.D.C.I oferă și un program de formare – recunoscut de către International Coach Federation (I.C.F.) ca formare continuă – destinat coaching-ului și consultanței personale. Este destinat profesioniștilor ale căror abilități de coaching sunt deja formate și care doresc să poată folosi modelul PCM și testul de personalitate PCM în practica lor.

Și acest curs este organizat și condus în întregime de John Parr, pe care vi-l recomand călduros atât pentru abilitățile sale de trainer, cât și pentru competențele și bogata lui experiență în psihologia organizațională.

Mai multe detalii | Înscrieri: anemaryormenisan@process-communication.ro

Leave a Reply