‘Blind date’ cu Planeta

O vei găsi puţin mai consumată decât te aşteptai, cu un aer melancolic şi rarefiat, pală şi puţin trecută de prima tinereţe. Se aşteaptă fireşte s-o iubeşti, s-o ocroteşti şi să trăiți împreună până la adânci bătrâneți. Şi mai aşteaptă un mic gest ca să vadă că are pentru cine să întinerească, precum o primăvară, tot Ea – Planeta.

Pământul îţi dă întâlnire cu luminile stinse sâmbătă, 26 martie, de la 20.30, timp de o oră, la Earth Hour 2011. Stinge şi tu lumina şi fă un gest simbolic pentru natură şi cei din jur!

La Earth Hour, WWF România organizează cea mai mare manifestare de mediu din istorie, în 50 de oraşe din ţară şi alături de alte 128 ţări de pe Glob. MaiMultVerde invită toţi voluntarii să participe la eveniment şi să tragă un semnal neluminat de alarmă asupra schimbărilor climatice, necesităţii economisirii resurselor şi folosirii energiei alternative.

În Bucureşti, poţi să militezi pe două roţi pentru un stil de viaţă sănătos şi responsabil la Marşul Earth Hour 2011, alături de bicicletele Cicloteque şi comunitatea bicicliştilor din capitală. La 20.30 fix, luminile din clădirile Ateneul Român, Biblioteca Centrală Universitară și Muzeului Național de Artă se vor stinge şi vor fi urmate de concerte, manifestări artistice şi ecologiste.

:: detalii pe www.earth-hour.ro

  1. In legatura cu stinsul luminii, daca nu ma insel chiar si atunci cand tinem un incarcator in priza(telefonul nefiind conectat) acesta consuma cam 30% din capacitatea lui maxima

  2. Eu chiar am stins lumina fiindca am plecat intr-o plimbare prin oras, sa vad care sa-u alaturat programului, vezi de traba, din 20 de geamuri, 15 erau cu lumina aprinsa! Probabil la celelalte nu era nimeni acasa 🙁

  3. In 2009 aproape un miliard de oameni din peste 4.100 de orase de pe mapamond au stins lumina pentru a trimite liderilor lumii un mesaj puternic despre nevoia de actiune impotriva incalzirii globale. Actiunea planetara Earth Hour este realizata in primul rand pentru a constientiza opinia publica referitor la modificarile climatice din ultimii ani din cauza emisiilor majore in atmosfera a gazelor cu efect de sera ca urmare a interventiei umane.

Leave a Reply