Voluntar, un pas in fata!

Te luam in tabara in Delta Dunarii!

Cautam voluntari pentru Tabara de curatenie, organizata de “Salvati Delta – AC” si Energy Holding, cu sprijinul Ministerului Mediului si al Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Te prinzi la sapte zile in natura la regim de cort, cu potol si bautura de tabara, pe bratul Sf Gheorghe?

Detalii pe www.tabaradecuratenie.ro. Locuri limitate :))))))))

  1. frumoasa initiativa, m-am inscris si eu, chiar imi doresc sa fiu acceptata. sper sa nu conteze prea mult varsta si experienta, ci mai ales dorinta de a contribui 🙂 felicitari si la mai multe astfel de actiuni!

  2. Dragos Bucurenci

    A aparut o precizare pe http://www.tabaradecuratenie.ro:

    ÎN ATENŢIA VOLUNTARILOR ÎNSCRIŞI
    Voluntarii selectaţi pentru “Tabăra de Curăţenie”vor primi confirmarea participării şi datele repartizării în tabără miercuri, 27 iunie 2007, urmând să fie contactaţi telefonic pentru stabilirea întâlnirii şi programarea sejurului din Delta Dunării. De asemenea lista se va afisa pe site.

    In cazul in care nu aţi primit un răspuns pe mail sau telefonic cel târziu până în data de 28.07.07, veţi fi incluşi într-o bază de date pentru viitoare colaborări.

    Asociaţia “Salvaţi Delta – AC “ şi Energy Holding îşi rezervă dreptul de a nu da informaţii suplimentare cu privire la criteriile de selecţie a voluntarilor.

    Vă mulţumim pentru participare!

  3. Am fost selectionat pentru perioada 8-15 iulie si abia azi 5 iulie am fost sunat. Desi am fost luat un pic prin surprindere, ma bucur mult.

  4. Cand incep inscrierile pt urmatoarea serie de voluntari sper sa pot sa ma inscriu si eu,cu toate ca este deja celebru proiectul.Va multumim celor care l-ati initiat .

Leave a Reply