Efective noi de luptă pe frontul MaiMultVerde

MaiMultVerde îşi măreşte şi îşi înnoieşte echipa. Miruna Cugler, fostul manager de comunicare, a predat ştafeta Aneimaria Bogdan de la Salvaţi Delta, Paul Olteanu de la MentorshipNET este noul Fundraising & Marketing Manager, iar Alexander Kuch, voluntar Peace Corps, s-a alăturat departamentului Proiecte. Echipa MaiMultVerde numără în acest moment 14 membri.

Miruna Cugler a fost manager de comunicare la MaiMultVerde în perioada mai 2008-iulie 2009, aducându-şi o contribuţie importantă la dezvoltarea organizaţiei în primul ei an de existenţă. Datorită ei, MaiMultVerde se numără astăzi între primele trei cele mai cunoscute ONG-uri de mediu din România. De la 1 august, Miruna a acceptat o ofertă făcută de Oficiul Publicaţiilor Europene din Luxemburg, postul său fiind preluat de Anamaria Bogdan. Cu o experienţă de 7 ani în domeniul ONG-urilor de mediu şi al comunicării, alături de Greenpeace România şi Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta, Anamaria vine să întărească echipa de profesionişti de la MaiMultVerde.

MaiMultVerde este o poveste lungă şi frumoasă, a cărei continuare va fi scrisă la umbra puieţilor plantaţi, printre firele de iarbă nesufocate de gunoaie, cu dârele lăsate de roţile de bicicletă pe străzile din Bucureşti şi din zâmbetele voluntarilor care au făcut toate aceste lucruri posibile. A fost o onoare şi o bucurie pentru mine să fac parte din echipa MaiMultVerde şi voi rămâne întotdeauna cu sufletul alături de ei.”

Miruna Cugler

MaiMultVerde înseamnă continuarea firească a activităţii mele de până acum, protejarea mediului, comunicarea proiectelor de mediu, conştientizarea importanţei acestuia, munca cu voluntarii. Rezultatele obţinute de organizaţie, notorietatea câştigată, deşi este înfiinţată doar de un an şi jumătate, proiectele de mediu realizate şi cele planificate, o echipă extraordinară au reprezentat o ofertă de nerefuzat şi noi oportunităţi şi provocări pentru mine.”

Anamaria Bogdan

Paul Olteanu a lucrat în cadrul programului MentorshipNET, pentru care a atras finanţări şi a coordonat dezvoltarea comunităţii online. Are o experienţă de 5 ani în societatea civilă la Asociaţia Club „Liderii Mileniului Trei” şi Asociaţia Oricum. Este trainer al Fundaţiei CODECS pentru leadership şi a absolvit programul de leadership creativ al Asociaţiei Erudio.

Alexander Kuch este voluntar Peace Corps şi s-a alăturat echipei MaiMultVerde în luna iulie pentru o stagiatură în cadrul Departamentului Proiecte. În primii doi ani de voluntariat, Alexander a lucrat la Poienile Izei, un sat mic din Maramureş. Cunoştinţele acumulate la Peace Corps îi vor folosi în coordonarea voluntarilor de pe platforma maimultverde.ro. Numărul acestora a ajuns la aproape 6000.

  1. Oana Bulancia

    Buna Dragos,

    Incerc sa intru in contact cu minunata echipa mai mult verde…pentru un proiect de voluntariat.
    In fiecare an, in compania in care lucrez, sarbatorim Zilele Voluntariatului (in septembrie) si ne adunam cu mic cu mare, in functie de cerinte, pentru a participa cu drag si spor la proiecte de voluntariat.

    Am citit despre Gala Verde si am incercat (fara succes) sa iau legatura cu Miruna Ralea…cam acelasi rezultat si cu adresa de proiecte (proiecte@maimultverde.ro)…

    Ai putea sa ma ajuti?

    Multumesc anticipat!!
    Oana

  2. Buna, Oana!

    Am primit emailul si acum am vazut si postul tau. Miruna Ralea este in concediu, mailul tau a ajuns la un coleg care ti-a si trimis un raspuns dimineata. Cu el poti vorbi despre implicarea in proiectele MaiMultVerde.

    Toate cele bune,

    Anamaria

Leave a Reply