Oraşul eşti tu!

Ai un cuvânt de spus despre oraşul în care locuieşti?

ActiveWatch – Agenţia de Monitorizare a Presei te provoacă să te implici în campania Oraşul eşti tu! şi să sesizezi abuzurile din oraşul tău.

Exprimă-ţi opinia cu privire la clădirile de patrimoniu, traficul îngreunat de construcţiile unor mall-uri în intersecţii aglomerate, tăierea ilegală a copacilor din parc sau transformarea spaţiilor verzi în centre comerciale.

Ai la dispoziţie platforma www.orasulestitu.ro şi numărul de telefon cu tarif normal 021.528.824

  1. Initiativa extraordinara! Sunt din Constanta, cu ce sa incep????
    Parc taiat si in locul sau este un mall (sotul MIhaelei Radulescu si Mazare stiu mai multe). La vremea construrii sale ni s-au promis toti copacii taiati inapoi prin plantare in alte zone….eu nu i-am vazut!
    In micutul parc de la CAsa de Cultura sunt acum 2 Biserici… nu stiu de ce nu era de ajuns una singura…ma gandesc ca bunicutele au nevoie si de o bancuta pe care sa se odihneasca dupa ce asculta slujba in genunchi!
    Casele de patrimoniu din zona veche a orasului (peninsula) se prabusesc rand pe rand … cred ca suntem singurul oras in care nu exista un program de reabilitare a cladirilor de patrimoniu;
    In parcul de la Gara creste o alta biserica;
    In Mamaia vegetatia dispare in ritm accelerat …bloc langa hotel, langa bloc, langa alte blocuri ..e chiar hilar …li s-au vandut unora apartamente cu lake view, si dupa ce s-a terminat vanzarea, intre bloc si lac s-a mai dat autorizatie pentru inca o cladire…adio lake view 🙂 (si-o merita, nu le plang de mila).
    Se construieste pe plaja, micile liziere dinspre Navodari dispar pe rand, in locul lor proiecte rezidentiale (abandonate acum)
    ultima plaja virgina pe litoral (aproape de olimp, pe langa pescarie –multi dintre voi probabil o stiti) – are deja vreo 4 vilute ..cum dumnezeului au obtinut autorizatie de construire pe extravilan si la 100 m de mare????
    …..as putea sa o tin asa la nesfarsit …..

Leave a Reply