Ce mai zic cursanţii PCM

Am ţinut deja două cursuri sub egida Exec-EDU şi s-au adunat păreri noi. Următorul curs are loc la sfârşitul săptămânii viitoare (21-23 octombrie). În continuare, există trei locuri cu discount de 100 EUR rezervate persoanelor care au sub 25 de ani.

  • Mi s-a spus la un moment dat că am probleme de comunicare şi, de dragul celui care mi-a spus asta, m-am înscris la cursul de PCM. Plec de aici un alt om. În trei zile am învăţat că e bine să spun direct ce mă supără şi că nu e deloc greşit să glumesc cu secretara îmbrăcată hippie de la Administraţie.
    – Daniela Andronache, Director General, NIL Group
  • M-a ajutat să mă cunosc mai bine, să-mi ajustez reacţiile negative faţă de cei din jur, să identific modul cel mai eficient de a comunica.
    Monica Dudoiu, Manager Risc, Banca Millennium
  • Acest curs vine să organizeze toate informaţiile pe care le acumulezi pe parcursul timpului dar nu îţi dai seama ce trebuie să faci cu ele, cum să reacţionezi sau ce decizii să iei.
    Este o experienţă foarte utilă şi importantă pentru un manager care îşi doreşte să înţeleagă mai bine echipa cu care lucrează, să înveţe să comunice cu mebrii echipei, să-i motiveze şi aprecieze.
    – Anca Lăzăroiu, Manager HR Transformation, Vodafone Romania

  • Mi-a plăcut foarte tare! Dragoş e un actor foarte bun.
    – Cătălina Ocheşilă, Alcatel Lucent
  • Mi-a relevat noi orizonturi legate de psihologia umană şi modurile ei de aplicare în viaţa de zi cu zi.
    – Cristian Goiceanu, Şef departament, BCR
  • Un model interesant prezentat de Dragoş într-un mod inedit.
    – Cătălin Sarafoleanu, Head of IT Networks, Ericsson
  • Doresc să-mi îmbunătăţesc viaţa de zi cu zi printr-o comunicare mai bună cu ceilalţi şi să-mi îmbunătăţesc puncte din personalitatea mea, iar acest curs este ceea ce aveam nevoie, sunt ferm convins.
    – Laszlo Bodor, Mars Romania
  1. Suna grozav, grozav, insa, pentru oamenii sub 25 de ani (majoritatea suntem studenti sau abia am terminat scoala), taxa de curs pare mare, mare. Insa sunt convinsa ca vei primi in continuare feedback pozitiv de la toti participantii!

  2. Felicitari pentru curs, cred ca resursa est-europeana de talent are un ceva anume fata de anticipabilul instinct de creatie occidental. Ne ramane sa credem, sa ne depasim saracia si sa invatam de la ultimul pas, de la ultima zi care a trecut.

  3. Cristina Rusu

    Buna Dragos, te felicit pentru toate proiectele tale! Sunt minunate si imi dau speranta ca intr-o zi lucrurile vor fi mai bune peste tot, in special viata de zi cu zi, presa si televiziune.
    Pe cand un curs PCM si la Cluj? Astept cu nerabdare! 🙂

  4. e bine sa spui direct ce te supara?da,intr-o lume mai buna.eu stiu ca daca faci asta,oricat de elegant ai spune-o,esti marginalizat si ,in final,exclus din comunitatea respectiva …imi pare tare rau,nu vreau sa indispun pe nimeni .

Leave a Reply