Muzică bună pentru oameni cu suflet bun

Dacă vreţi să faceţi o faptă bună şi să vă bucuraţi de o seară de muzică de calitate, vă recomand cu căldură concertul caritabil care va avea loc la Muzeul Naţional de Artă (MNAR) din Bucureşti, în Sala Auditorium din str. Ştirbei Vodă, nr.1,  vineri, 3 decembrie, de la ora 18:00.

Concertul aniversează 15 ani de activitate ai Fundaţiei Agapedia, o organizaţie dedicată protecţiei copilului şi a persoanelor marginalizate social.

Concertul de muzică de cameră va fi susţinut de  remarcabilul trio Alexandru Tomescu (vioară), Horia Mihail (pian) şi Răzvan Suma (violoncel). În deschiderea evenimentului vor vorbi Prinţesa Marina Sturdza şi fostul Vice-Preşedinte al Comisiei Europene, Günter Verheugen.

Preţul unui bilet este de 200 RON. Toate fondurile strânse din vânzarea biletelor  vor merge către copiii lipsiţi temporar de ocrotire părintească, prin intermediul programelor Fundaţiei Agapedia. Puteţi comanda unul sau mai multe bilete timiţând un e-mail la stefan.barth[at]agapedia.ro sau la numărul de telefon +40 740 160 936.

:: citeşte mai multe detalii despre concertul aniversar pe site-ul Fundaţiei Agapedia

Leave a Reply