Înviorarea de primăvară

Inviorarea de primavaraAș fi alergat cu mare plăcere în cadrul crosului VIVA! La Revolucion care începe astăzi la ora 10 în Parcul Herăstrău, cu plecare de la Pavilionul H, dar tot azi țin a treia zi de curs PCM la Exec-EDU și, din păcate, nu pot fi în același timp în două locuri.

Am să mă revanșez, în schimb, mâine, duminică, 15 mai, la înviorarea de dimineață care va avea loc în Parcul Tineretului alături de Cori Grămescu și Emanuil Rednic. Programul cuprinde o încălzire ușoară, alergare în jurul lacului și exerciții de stretching și tonifiere.

Prima „Înviorare de primăvără” s-a desfăşurat în 2010, în Parcul Tineretului, unde alături de  voluntarii Clubului de Mişcare pentru Sănătate au participat peste 60 de persoane la alergare şi la exerciţiile de tonifiere pregătite de profesori universitari în domeniu.

Evenimentul Înviorarea de primăvara este o inițiativă a Clubului de Mișcare pentru Sănătate ,121.ro și a Centrului de Voluntariat București care încheie prin sport Săptămâna Națională a Voluntariatului și marchează Anul European al Implicării Active și Voluntariatului.

Ne vedem pentru încălzire la 10:30 în spatele Sălii Polivalente.

Leave a Reply