Iarta-ti orasul! Pe metropotam.ro

“Bucurestiul e viu. Respira, se misca, uimeste ochiul atent prin amestecul de vechi si nou, de balcanism si civilizatie vestica, de Porsche-uri si carute, de cluburi trendy si bodegi, de oameni care stiu cum sa intre in Europa si altii care cumpara din Europa chinezilor sau de la ghereta din colt. Daca treci pe langa o poarta banala, banuiesti ca a fost o gradina la moda in interbelic? Dar daca vezi o casa ce pare parasita, stii ca e un club unde se mixeaza muzica noua?

Alege-ti locurile in care mergi nu din auzite, ci din traite, colinda mai ales potecile nu foarte batute, fii primul care gaseste un loc nou si du-i si pe ceilalti acolo. Imbraca-te colorat, nu te feri de ploaie, imprieteneste-te cu barmanii si vezi ce se ascunde in spatele numelui tropical al unei prajituri.”

Scrie si pe site: esti urban (metropotam) daca ti-ai iertat deja orasul si ai inceput sa faci ceva pentru el.

The BÜkresh Blog, Proiectul Strada Artur Verona, Pula Fashion sunt cateva exemple… Metropotam e un proiect nou. Habar n-am cine-l face, dar e bine ca-l face.

  1. Doamne, cu ce ai gresit de te iubeste asa tare un anonim? 🙂 Poti opta sa ceri inscriere pentru a ti se lasa comentarii. Asa, for fun…

  2. Bucurestiul e o nebunie…daca-l iubesti, esti la fel de nebun ca si el …si-as vrea a ma chinuie inmiit nebunia asta decat sa ma vindec de ea…:) de ce? trimiteti-mi un mail daca vreti sa stiti…vom iubi Bucurestiul impreuna:)

Leave a Reply