Interviu pe Metropotam

Dupa mini-interviul pe care mi l-a luat cu prilejul unui puseu de francofobie, Cristina Foarfa revine cu un maxi-interviu tot pe Metropotam. Mult prea lung, dupa gustul meu, dar, dupa comentarii, se pare ca unii vizitatori au avut rabdare sa-l citeasca. Am vorbit despre RealK, cultura pe sticla, spiritul civic si “deriva oengista” si, sigur ca da, despre Bucuresti si anemica sa viata de noapte.

Dictionar: miro tempore = illo tempore

  1. dahmmm…ceva in genul bancului cu stevie wonder care nu poate sa citeasca pentru ca e negru… tot cam asa si cu ‘my friend’ bucuclenci… db nu poate sa scrie pentru ca e good looking. de fapt dragos bucurenci nu poate sa scrie pentru ca vrea sa se transforme in dragos bucuresti, sa conduca armada eclectica a capitalei. ah, daca db ar uita de cocleala de bucale, de blog, de tenesi misto din frankfurt, de lupta voluntara cu morile de ‘vanturi’ samd.. stii cum e cand mirosi mult timp un rahat, ajungi sa te obisnuiesti cu mirosul, ba chiar sa iti placa. dragos, ridica nasul sus, unde aerul e rarefiat, si dup-aia o sa iti fie sila sa mai bagi nasul aici, in rahat. initiative de acest gen au tot fost (n. a. vezi g-sus christ, che guevara & co), ideea e ca aia meschini si ticalosi supravietuiesc, nu aia bonomi, corecti si eroi.

    uite-ma, eu sunt poporul, mic, unic, ascuns dupa un nickname, naiv, tanjind dupa un lider, dupa cineva care sa ma conduca. eu sunt mic si tu esti mare, eu sunt slab si tu esti tare, eu sunt prost si tu esti destept, eu sunt urat si tu esti frumos, eu sunt tern si tu esti intreprinzator.
    dragos, sunt cel mai mare fan al tau! pisa-te pe mine!

    scuze, p.s., s-ar putea sa fie si berea la mijloc

  2. eee…eu l-am citit încă de vineri… şi mi-a plăcut. văd că lumea deja te idolatrizează (vezi mai sus). eu n-am ajuns aşa departe cu admiraţia ;). Înapoi la interviu, mi-a clarificat multe lucruri..pe lângă alea pe care deja le ştiam. Interesant ieşitul la Cafe Latte şi Planter’s. Mai e o cafenea superbă, cu decor interesant, pe Smârdan, tot aproape. Kartell se cheamă şi are un Cuba libre extraordinar..;))

  3. copilule, treci inapoi la joaca cu o.b.-uri pana cresti ca sa afli la ce le poti folosi cu adevarat. stiu, stiu, combinatia de realK + ciresarii te strica la burta, da nu stiam ca te strica si la cap.
    ideea e ca ciutanii e 14 ani-sau-cat-oi-avea-desi-s-ar-putea -sa-fi-zis-14-cu-indulgenta stau la coada sa-si ridice buletinul, nu fantasmeaza la bucurenci, maruta sau ce alti idoli o-ti mai avea voi, degeneratia urmatoare. stiu ca la vrsta ta ai invatat sa citesti, dar ma indoiesc ca ai invatat sa citesti printre randuri, ceea ce iti recomand sa faci de accum inainte. desi mi-am luat o marja de eroare de data sta si am incercat sa ma exprim cat mai clar.
    asa ca lasa cuba libre, fumatul in veceu si trasul cu ochiul la pornosuri. cuba libre nu se prepara cu laptic, ci cu alcool, asa ca ai grija ca te prinde garda si te urecheaza, scumpete.

    ai mare grija, the big bad wolf chiar exista, l-am vazut eu, ai grija sa nu te ia in vreo noapte de picior.
    wuf-wuf-wuf!!!

  4. Unu, am mai mult de 14 ani.
    Doi, nu mai beau lapte din 5-8.
    Trei, Cuba libre se face cu rom, cola si lamaie verde.
    Patru, nu fumez si cu atat mai putin la baie. Liceul nostru nu e asa infricosator sa nu stii unde sa te ascunzi.
    Cinci, nu fac nici un comentariu legat de ce ai spus de Dragos, desi poate ar trebui sa stii k imtamplator (?) ne cunoastem…

  5. hahaha… ar trebui sa bei lapte, esti in perioada de crestere si tie ti-ar prinde foarte bine. doar nu vrei sa ramai mica, cum esti acum….?

    p.s. vad ca agreezi in mod exceptional listutele. let me guess, inca mai completezi oracole, 😉 am i right?

  6. Nu, nu mai completez oracole de atunci de cand nu mai beam lapte..
    Si am uitat sa spun inainte, dar maruta si Dragos sunt 2 linii complet paralele, asta in eventualitatea absurda in care Dragos ar fi comparat doar cu o linie…:P

  7. imi place foarte mult de dragos mai ales pentru faptul ca la varsta lui stie atat de multe lucruri.in loc sa-l critice,lumea ar trebui sa-i urmeze exemplul,mai ales cei tineri care inca pot sa aleaga drumul cel bun,acela al cunoasterii.eu cel putin,il invidiez pentru ca telul meu in viata a fost dintotdeauna acela de a deveni un om intelept,cultivat si devorator de cultura.multa bafta pe viitor cu emisiunea Cultura Libre;o urmaresc mereu..

  8. Draga Dragos,
    pentru ca esti ultima mea speranta,sper din suflet sa iei seama la aceste cateva cuvinte…Incerc de tare mult timp sa te gasesc,e ceva teribil de imp. si am mare nevoie de o adresa de mail unde sa te pot intreba ceva privitor la o cunostinta comuna…
    E o chestiune f f imp!
    Multumiri!
    unnimeni@personal.ro

Leave a Reply