De maine in EvZ

De maine semnez un editorial saptamanal in Evenimentul Zilei. A fost o stire in ziarul de vineri, o puteti citi aici (Mersi, Cristi, pentru incurajari!). As vrea sa demontez macar pe blog un zvon care incepe sa circule: colaborarea cu EvZ nu inseamna ca “plec” de la Catavencu. In primul rand, pentru ca n-am de unde sa plec: din redactia Catavencu nu mai fac parte din mai din motive care tin de agenda mea. Dar scriu in continuare, atunci cand e cazul, texte legate de Delta.

In al doilea rand, pentru ca n-am de gand sa plec de la Asociatia “Salvati Dunarea si Delta – Academia Catavencu”, unde lucrez de aproape trei ani si unde ma simt bine mersi. S-a intamplat ca cei de la EvZ mi-au facut o oferta care mi-a suris pentru ca dintre toate cotidianele noastre ma regasesc cel mai bine in politica de comentarii a acestui ziar. Atat. Imi place sa cred ca si trustul Realitatea Media va proceda la fel cand o voce din trustul Ringier se va regasi mai bine intre editorialistii de la Cotidianul.

  1. Salut! Cu placere. Ideea e ca ma bucur cind vad un om de 25 de ani cu care poti discuta si care gindeste si altceva decit ce misto e sa pierzi nopti, ce misto sint cluburile bucurestene, ce misto sint discotecile, ce misto e in facultate, ce misto e in camine, ce misto e ca sintem smecheri, ce misto e ca sintem cu nasul pe sus, ce misto e ca noi sintem buricul pamintului, ce nasoi sint pensionarii si enervanti, ce varza sinteti toti ba romanilor, etc, etc, etc.
    La dracu, sint probleme serioase in tara asta iar noi, astia mai tineri, nu facem mai nimic. A, ba da, caterinca, invidie – sporturile noastre nationale!

Leave a Reply