Pid’jin a murit. Traiasca Pid’jin!

Ieri seara am urcat pe scari in Laptarie si am ramas melancolic pe la etajul al III-lea, unde un graffiti parea sa infatiseze silueta lui Pid’jin… Nici nu mai conteaza daca era chiar umbra lui imortalizata in calcio vecchio sau doar fantoma unui grasan imaginar. Mi s-a facut groaznic de dor de porumboiul parsiv, obsecvios cu damele si neiertator cu porumbelul Fredo. Parea ca cei doi isi dadusera online-ul sfarsit pe www.eugen.ro/pidjin in urma cu doar cateva zile.

Dar daca Bobby Ewing a facut-o, de ce sa n-o faca si Fredo & Pid’jin? Zburatoarele rautacioase au fost resuscitate pe 23 ianuarie pe www.pidjin.net. Dumnezeul BD-urilor exista. Mersi, Eugen & Tudor! Ura!!

Click pe imagine ptr tot BD-ul!
  1. aaaah cred ca i-ai incurcat, fredo e ala gras si pacatos, insa, oricum – multumesc frumos pentru aprecieri, imi place asocierea cu Bobby Ewing :)))

    in alta ordine de idei, in urma documentarii prin vlad nanca, am aflat acele graffiti cu pasari similare ar fi fost facute de The Birds Crew, niste baieti din austria, veniti in misiune. I don’t mind 🙂

Leave a Reply