1. Ah, mais ça va pas, non? Les années VINGT on été “les années folles”. “The Roaring Twenties”, anyone? In anii treizeci se cam terminase distractia – Black Tuesday, 1929, a marcat declinul…

    De-a dreptul tragic snobismul cand n-ai o minima sustinere.

    Si ma mir ca nu s-a induplecat nimeni sa corecteze. I-ai obosit pe toti. Esti un adevarat izvor al erorilor, nu s-ar cuveni sa scrii pentru public. Sau poate s-a dat si aici semnalul de plecare pentru lumea buna si eu n-am fost pe faza? Cred ca si tie ti-ar conveni, sa ramai aici cu fanele si fanii etern blocati pe “foarte tare, Dragos!”

  2. salut

    tocmai m-am certat cu mariah, care sustine ca nu o iubesc, si sunt in camera alaturata, frecand netul.

    citesc post-urile, si cred ca ai observat cum numele tau devine un ‘sign’ pe care lumea il transforma in veceu/piata publica.

    imi place si postura creatorului de blog, unde interventiile par semi-divine, iar the ‘real contest’ este cum sa obtii reactii de la tine.

    e o evolutie fascinanta, si cei care imi plac sunt ‘durii’, care iti spun de fapt in subtext: dragos, vreau si eu o bucatica din ‘aura’ ta.

    ma gandesc serios la L si P ca, in coalitie anti-bolsevica, te condamna pentru ca doresc ceva de la tine ce nu ai putea sa le dai niciodata (un buchet de flori, poate, dar unul ‘real’, nu doar fictiunea lui ‘cu admiratie profunda’).

    eu zic ca ai fost pe target cu smart-ul, dar se poate sa fie si mai mult. deci, intrebarea ramane: ce vor ei de la tine, ceva ce nu ai putea sa le dai niciodata, si pentru care trebuie sa te execute?

    sa fie poate ca tu traiesti o varianta de ‘ani nebuni’ pe care ei au trait-o doar fantasmatic (ori vicariously, prin Noica)?

    probabil e ceva mult mai misto. merita investigat.

  3. Foarte interesant! Si, de fapt, tu o iubesti pe Maria(h)?

    Da’ de comunism ce zici? O puneti de o nationalizare mica? Hai ca ar fi misto… Ce atatea plimbari in Smart, luati Bentley-ul lui Iri, sa incapa toata gasca. Pe ceva vile interbelice ati pus ochii? Ziceti-le baietilor sa nu se mai oboseasca sa le vanda pe alea ramase la protocol, ca se intoarce roata in curand si irosesc hartie degeaba pe toata hartogaria. Save the planet, ce dracu’…

    Ce o tot dati pe dupa gard cu Pareto si “stanga”… A fost vorba tot timpul asta de “comunism”. Nu va amagiti, nu vrea nimeni nimic de la “aura” omului vostru, oamenii sunt pur si simplu ultragiati. Intre Jiji si comunism… Fuck that! Nici nu se va pune vreodata problema, pentru asta ne zbatem toti pe aici si pe unde il mai pliciuim pe prietenu-ti din “camera alaturata”.

    Eterna si enervanta Romania!

    P.S. Scuze pentru typo-ul din postul anterior: a se citi “ont été”.

  4. vezi, dragose solutia la bolşevism e sa ii zici ce ii zice tanti: Marş d’aici! (dar bag de seama ca e mamamureşana ca zice ‘ici’)
    Fane Scriitorul, Bardul din Bobohalba

  5. Erectia “rosie” continua!…Curat priapism! Te-ai plictisit,insa, sa ne mai violezi intelectul si ti-ai zis ca n-ar strica sa ne penetrezi oleaca imaginarul. Vorba aia, o imagine spune mai mult decit o mie de cuvinte si-un afis antibolsevic convinge mai mult decit o mie de poncife promarxiste. Te-asteptam si cu niste mesaje subliminale. Asteptam sa te deghizezi intr-o reclama la pemparsi, din maruntaiele careia sa te itesti,fulgurant, din 7 in 7 secunde, soptindu-ne cu voce de ventriloc:”marxismul e bun si generos”,”marxismul e bun si generos”!

  6. Am vazut afisul…ai gresit decada…nu-i prima gafa…nici ultima…dar intrebarea e: what’s your point? Mai erau niste afise frantuzesti contemporane cu Hitler tipand “Je veux la paix” si niste pustani francezi vreo trente annees plus tard care vroiau sa fie comunisti in plin capitalism feroce. So what? E trendy sa ai blog, nu-i asa, pushtiulica?

    Trenty

Leave a Reply