In Your 20s. Take action!

In Your 20s este un un proiect de responsabilitate sociala corporatista lansat de Prigat cu ajutorul Prais Corporate Communications. 5 scenarii de documentare de scurt-metraje vor primi finantari pentru a fi realizate si vor fi promovate in festivaluri de film nationale si internationale. Drepturile de autor raman integral in proprietatea realizatorilor. Echipele trebuie sa fie formate din studenti, dintre care cel putin unul inscris la UNATC.

Pe 27 martie are loc, in cadrul proiectului, un workshop de scenaristica realizat de Razvan Radulescu. Razvan, Mihai Chirilov si cu mine am confirmat participarea in juriu. Probabil ca vor mai fi unul sau doi membri.

Mai multe detalii aici. Din cate stiu, e primul concurs de scenarii care ofera finantari castigatorilor, nu doar premii.

  1. Ce cauti tu intr-un juriu de scenaristica? Marele roman de blog sa te fi propulsat sau plimbarile prin cafenele literare? Incep sa ma intreb cat de serioasa e toata poveste cu astfel de nume pe afis.

  2. Scuze, Dragos, dar subscriu. Ce treba ai matale cu scenaristica? Mi-e sa nu ajungi ca Chisu – gatronom, analist politic, arbitru al elegantei si teoretician holistic.

Leave a Reply