In Delta, nu la-ntins mana!

Anul asta, am sarbatorit 1 mai-ul prin munca. Am curatat, impreuna cu mai multi manageri din Asociatiile Erudio si Elumni, o portiune de mal de pe bratul Sf Gheorghe. Au venit si Lavinia Sandru si Daciana Sarbu, si Korodi Attila, ministrul mediului.

La Murighiol a inceput totul


Bianca Naumovici,
de la 23 (Grup Leo Burnett)

Mona Nicolici,
Director de Comunicare la Petrom

Lavinia Sandru, Daciana Sarbu si Mona Nicolici

They don’t need no education…

2 presedinti pe metru patrat:
Gabi Stanciu, Director General la Alstom si Presedinte Elumni
si Cosmin Alexandru, Managing Partner al Brandivia si Presedinte Erudio

Daca e vorba de vicii, omul cat traieste-nvata…

Korodi Attila, ministrul mediului

  1. In timp ce tu te jucai cu microfonul, ucrainienii inaugurau canalul Bistroe care o sa faca praf ecosistemul asa ca ma uit din nou pe pozele inserate in text si am tot mai mult impresia ca esti mai preocupat cum iti sta esarfa la incheietura sau daca nu plescaie pelicanii prea tare incat sa nu te mai auzi in reportofon. De cand te urmaresc in fenomen vad numai sedinte foto cu Mihaela Radulescu si alte personaje care inteleg ca e “trendy” sa fii ecologist, in timp ce tu te chinui prin EVZ sa-l ridici in slavi pe ministrul cu care te intretineai la ultima intalnire. Sincer sper sa vad si rezultate concrete desi ma tem sa nu fii prea mic pentru un razboi asa mare. Delta Dunarii merita oricum!

  2. macar de’ar exista trendu’ de’a fi “eco” in adevaratul sens. mi’am adus aminte de campania celor de la Weasel de la olimpiadele comunicarii care ne propunea sa intram in mintea oamenilor cu acest trend “eco”.
    un fel de manipulare din interior a tinerilor 16-20 de ani prin alaturarea acestui trend langa fenomene din gama hi5, muzica proasta si gratare la margine de bucuresti.
    oare cat costa sa’l pui pe florin salam sa zica inainte de un concert, ca este cool sa fii ecologist?
    pana la urma nu se urmaresc scopurile ci rezultatele iar ca sa strangi gunoaie nu ai nevoie de facultate sau aparitii tv.

Leave a Reply