Sky is the limit!

Asociatia “Salvati Delta – AC” a castigat Premiul la Sectiunea Protectia Mediului si Marele Premiu la Gala Societatii Civile pentru proiectul “Verde, cine n-are pierde!”.

Decernarea premiilor a avut loc in seara asta la Teatrul National. Marele premiu a fost prezentat de Mihaela Radulescu si a fost decernat ex aequo Asociatiei “Salvati Delta – AC” si Asociatiei Junior Achievement Romania.

Aflata la a treia editie, Gala Societatii Civile raspunde eforturilor, meritelor si excelentei in domeniul activismului social.

Gala Societatii Civile premiaza cele mai valoroase proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa, sindicate sau persoane fizice.

Daca pana acum ne-am vazut de treaba la periferia societatii civile, unde ne-am intalnit cu lumea politica si cu lumea afacerilor, Premiul obtinut la Gala ne obliga sa transformam aceasta periferie intr-un nou centru.Am facut o promisiune in seara Galei si avem de gand sa ne tinem de ea: “Salvati Delta – AC” va crea noi standarde in activitatea neguvernamentala si va lucra numai cu acele organizatii care inteleg sa urmeze aceste noi standarde.

Speram sa punem cruce in felul acesta bibliorafturilor prafoase si plicticoase cu care se confunda societatea civila in cea mai mare parte a ei si sa contribuim la resurectia adevaratului spirit civic.

Antena3
  1. Foarte tare! Felicitari pentru premiu si pentru proiectele pe care le-ati facut anul trecut si multa bafta la proiectele pe care care le faceti anul asta!

  2. tin sa te corectez. a fost editia a V-a a Galei Societatii Civile.
    trist… nici macar atat sa nu tii minte. 🙂
    felicitari, oricum , pentru premiu. de meritat, il meritati! 🙂

Leave a Reply