Incepe prin a fi voluntar!

Am fost ieri, impreuna cu Mihaela Radulescu si Lucian Mandruta, la o dezbatere cu tema “Incepe prin a fi voluntar!”, organizata de BOS (Business Organisation for Students) pentru studentii economisti.

Astazi, la 14, particip in Sala 2013 a Facultatii de Cibernetica din cadrul ASE, la un eveniment cu o tema oarecum similara, organizat de Asociatia DA Afaceri. Mai vin Mihai Paun – General Manager Active Soft si Nicolae Naumof – Director Sfera Expo.

Profit de o intrebare a unui auditor de ieri ca sa semnalez relansarea site-ului Galei Societatii Civile, care ofera, pe langa informatii, analize si comentarii, o facilitate interactiva pentru organizatii si pentru voluntari de a se gasi unii pe altii.

Mai multe pe www.galasocietatiicivile.ro.

  1. ce frumos
    ne vedem acolo si pser sa fie sesiune de intrebari si raspunsuri si sper ca domnul Plesu sa nu fi avut dreptate cand a spus citat aproximativ “nu vreau sa contribui la ridicarea brand-ului bucurenci”, chiar sunt curios.

    cand va fi surprinsa Mihaela Radulescu de paparazi ca voluntar si facand lucruri de bun simt fara camere si televiziuni chemate ca sa vada tara ca planteaza toata floarea cea vestita a tabloidelor 1 copac, atunci poate o sa dau crezare cuvintelor frumoase si all media bullshit, pana atunci……. sunt curios ce va fi la ora 14.

  2. Nu sunt sigur ca organizatiile au nevoie de alti voluntari in afara de cei faimosi. M-am inscris si pentru Sibiu 2007, si la United Way, cu email politicos si cu CV. Nu m-au contactat nici unii, desi am ceva experienta si un network care ar putea fi de folos, dar pe care nu stiu cum sa le canalizez. Puteam si eu sa trimit cate un mail la cunoscuti pentru donatii sau sa adun crengi. Cred ca ar fi interesant de aflat care sunt organizatiile cu un “rate of reply” bun fata de potentialii voluntari si care vor si au capabilitatea organizatorica sa administreze o structura de voluntari.

  3. Deci, cum e Mihaela văzută de aproape 🙂
    Acum serios, e bună treaba asta cu voluntariatul. Dar… Ştiu şi eu dacă va avea vre-un efect tipul acesta de voluntariat? Interesant ar fi să avem o emisiune pe zi cu sensibilizarea celor ce fac mizerie, mai ales copii, ei învaţă pentru toată viaţa şi se iau, inocent, şi de părinţii insensibili.
    Multe poze cu Mihaela 🙂

  4. Voluntariatu inseamna sclavie! Iti sunt aruncate in fata tot felu de vedete cu zambetu pe buze care planteaza un pomulet si iti arata ca poti si tu. Spune NU voluntariatului! De ce? Fiinca unii fac bani pe carca ta!

    Hai Dragose sa facem o campanie anti-voluntariat, ce zici? Nu ar suna mai bine?

    PS: Sincer, eu zic sa mai scoti o carte (nu-s ironic, chiar mi-a placut RealK) decat sa o dai in penibil cu emisiuni sub-mediocre si articole fara logica… Fii natural, serios… nu iti trebuie prostiile astea… sau poate ma insel eu…

Leave a Reply