Despre voluntariat la “Romania verde”

Vineri noapte (sau, mai precis, sambata la prima ora), adica pe 20 octombrie la ora 00:30, Realitatea TV reia editia despre voluntariat a emisiunii Romania verde, difuzata sambata trecuta la 11:30.

O editie filmata in Vatra Dornei, la Tasuleasa Social, cu Marcel Iures, Traian Basescu, Ada Milea, Razvan Mazilu, Radu Naum si Catalin Stefanescu.

Mai multe despre ce s-a intamplat la Tasuleasa gasiti aici.

show_89200df3a40144(400, 326);

Romania Verde este sponsorizata de Unilever South Central Europe

  1. Salut! Vreau sa spun ca te admir mult pentru ceea ce faci de aceea vreau sa ma alatur si eu initiativelor tale. Probail nu sunt primul care iti propune asta dar in caz ca esti de acord ma gasesti id-ul meu de messenger este anghelvladgeorge, nr de tel 0749104304…Poate cine stie nu te descurci singur cu atatea proiecte. 🙂 Vlad

  2. si eu:) Daca ai nevoie de oameni care gandesc ca tine care sa-ti dea o mana de ajutor, apeleaza cu incredere ID-ul de messenger dorina_mihai123 si vorbim.

  3. …urmaresc cu foarte mult interes emisiunea facuta de voi…atingeti foarte bine punctele sensibile ale acestei frumoase tari careia doar i se cere si nu i se ofera nimic bun in schimbul multitudinii de avantaje (in special financiare, acestea sunt cele mai vizibile)…toate sperantele mele ca se poate schimba ceva, ca pot schimba eu ceva (terminarea unei facultati de profil, ecologie si protectia mediului, voluntariatul la Garda de Mediu,etc..) se naruiesc pe zi ce trece…daca se poate sa ajut cu ceva…m-as bucura foarte mult…deedee16_g@yahoo.com.Diana, Sibiu.

Leave a Reply