To: Marius Tuca

From: Dragos Bucurenci
Subject: sula si prefectura

D-lui Ion Cristoiu
Director
“Jurnalul National”

Draga domnule Cristoiu,

Aflu din articolul publicat de dl Toma Roman Jr. in Jurnalul National de sambata sub titlul “Anarhistii ne mai lipseau!” ca lucrez la o organizatie “a lui (Mircea) Toma, Salvati Dunarea si Delta” si ca mi-as fi declarat public “afectiunea fata de ‘valorile comunismului umanist'”.

As vrea sa precizez ca Mircea Toma are tot atata legatura cu “Salvati Dunarea si Delta” cat aveti si dvs cu Taverna Sarbului si ca citatul la care face referire dl Roman era un pic mai lung (“Eu cred in valorile ‘comunismului umanist’, dar nu cred nici un moment in posibilitatea punerii lor in practica.”), asa ca nu prea vad ce caut intr-un articol despre anarhisti, altermondialisti si alte nazbatii.

Poate aveti rabdare sa cititi textul dlui Roman Jr – e o mostra buna de Google-journalism.

Cu cele mai bune ganduri,
Dragos Bucurenci

  1. mai sunt si pe la noi jurnalisti care ofera aberatii pe banda rulanta – si inca sunt foarte multi. problema e atat a lor cat si a cititorilor care, cumparand prostia de ziar, incurajeaza tembelismul. un tembelism cronic, hranit de nevoia continua de senzational, de tragic, de politicieni mediocrii si mitocani. azi hotul e destept pentru ca te-a furat iar tu esti prost fiindca el a reusit sa te fure.

    poate ca asa o sa devenim cu toti. sau poate nu. pana la urma suntem noi daca alegem sa devenim eroi sau sa ramanem simple erori … sau esantilioane de ADN comunitar. simplu nu ?

    traiasca comuna paris :))

  2. Ce tembelism din partea juniorului. Ciudat ca a ajuns pe prima pagina. Intotdeauna am fost curios cum pot asfel de magarii sa ajunga pe prima pagina. Dati-mi si mie o pagina pe undeva, da sa fie nationala, ca pot si eu sa ma dau in stamba. Mai bine las pe altii mai perspicaci ca mine.

  3. Sa crezi intr-o teorie ce nu pote fi pusa in practica mi se pare cea mai mare aberatie si numai tu puteai fi capabil de o asemenea profunzime a gandirii.

Leave a Reply