Voiculescu a desfiinţat CNSAS-ul

E tare… E prea tare… De aici.

“Curtea Constituţională este datoare să elimine din legislaţia românească acest venin anticonstituţional.”, cică ar fi spus Avocatul Poporului, Ioan Muraru.

Iar Curtea s-a executat. Avocatul Poporului apărând un securist… care recunoaşte că a fost securist, dar contestă dreptul CNSAS să-l judece… Mai era unul care nu voia să fie judecat decât de Marea Adunare Naţională… Ufff…

  1. e jenant ca televiziunile tac…
    Lumea e scandalizata, inflamata, aproape ca ar iesi in strada, ajung acasa repede, deschid tv-ul insa vad doar o stire scurta pusa undeva la mijloc… Zappez degeaba.
    Nu dezbateri, nu strigate, nu isterii!

  2. O figura jenanta prin insasi aparitia ei in politica reuseste sa ne puna ochelarii de cal, sa nu privim inapoi. Urmeaza sa inchida memorialul de la Sighet si sa retraga cartile despre fenomenul Pitesti din librarii. Este incredibil.

  3. Dragosica, nu stiu, oare daca te fac “marxist”, se cheama ca te calomniez? Si daca presupun ca un marxist autentic s-ar bucura de decizia Curtii Constitutionale, se cheama ca am facut o alegatie calomnioasa?

  4. Voiculescu si-a desfiintat si propriul partid.
    Dar ca sa ma intorc la CNSAS, cred ca foarte multi politicieni rasufla acuma usurati. Ca doar e an electoral si cine stie ce “iepurasi” mai sareau din dosarele alea. De aceea nu sunt prea multe luari de pozitie.

  5. Oare daca te fac “marxist”, comit o calomnie? Si daca presupun ca unui marxist sadea ca tine ii sade bine sarbatorind in aceste momente, se cheanma ca am comis o presupunere calomnioasa? Mai ales ca prin decembrie te siropeai cu Ciutacu, care te invita la el in “emisiune” sa dati cu “burjui” de pamint. Uite ca patronu-su i-a luat-o inainte.

  6. blogideologic

    CNSAS în diagramare Pareto
    O diagramare Pareto a rezultatelor activităţii CNSAS în toţi anii săi de funcţionare ne arată clar focalizarea sa incriminatorie tocmai asupra persoanelor ce au refuzat constant carnetul roşu PCR, sau au respins ideologia lui ateistă. Aceştia au fost în primul rând iluştri cărturari români, dar şi membrii ierarhiei BOR, “berbecuţii”, cum îi injuria pe arhierei fostul membru PCR cu numele Mircea Dinescu, absolventul şcolii de politruci ai Partidului Comunist Român.
    Titus Filipas

  7. blogideologic

    Ofiţerii de securitate care au ucis
    Dictatorul Nicolae Ceauşescu a cerut alcătuirea unei liste (pentru un decret de graţiere) cu toţi ofiţerii de securitate care au ucis. Ordinul a fost executat, “întocmai şi la timp”. Această listă există la CNSAS. De ce nu este deconspirată de CNSAS? Care este rolul jucat de Constantin Ticu Dumitrescu şi de Mircea Dinescu în blocarea acestei deconspirări? De ce ONG-urile care au protestat vehement în Piaţa Universităţii împotriva deciziei impecabile, în pur stil Tribonian, a Curţii Constituţionale a României, nu au cerut deconspirarea listei securiştilor care au vărsat sângele nevinovat al martirilor români?
    Titus Filipas

Leave a Reply