The Green Prince

Printul NicolaeCotidianul publică primul interviu acordat de AS Prinţul Nicolae (foto), cel mai tânăr membru al Familiei Regale a României care şi-a început viaţa publică, lui Marius Cosmeanu. MS Regele a anunţat că îi va acorda nepotului său titlul de Principe al României în 2010, când Alteţa Sa va împlini 25 de ani.

Ceea ce mi-ar plăcea însă să fac acum pentru România este să particip la proiecte care ţin de activitatea mea de acum, proiecte legate de protecţia mediului, de expediţii, de ferme organice, de tot ce are legătură cu probleme ecologice. Asta mi-ar plăcea sa fac acum pentru România, să fac acolo ceea ce fac şi aici. Admir foarte mult ce face prinţul Charles şi cred că e un model de urmat.

AS Prinţul Nicolae

Interviul integral poate fi citit în Cotidianul.

  1. teoriareduceriilaabsurd

    Nu ma deranjeaza ca printisorul Nicolae are chef sa se implice in proiecte in tara. Dar inainte de asta sa invete odata romaneste ca NU prea stie. Nici nu prea stie cu ce “se fumeaza Romania”.A trait prea mult in strainatate ca sa inteleaga plaiurile mioritice. Aaa si inca un lucru..in ultima vreme chiar s-a mediatizat mult familia regala…pe mine ma face sa ma cam intreb care-i faza de fapt…cu radu si margareta tot umbland prin tara zici ca ar fi in plina campanie electorala..si de unde atata interes pentru Romania dintr-o data?

  2. Uite ce nu pot eu pricepe, draga domnule,
    Cum se paote ca intr-o tara care este Republica prin Constitutie, sa se vorbeasca depre MS Printul Cutarica din familia regala a acesteia.
    Pentu mintea mea limtata de fost realist, este de nepatruns.
    Poate pa la umanisti sa se inteleaga mai bine. Ei nu prea au avut-o nciodata cu logica aristoteliana si cu cele care i-au urmat. Desi cu matematicile nu prea are legatura.
    Ziceam si eu, asa, domnule scriitor.
    Ca si Labis a fost SCRIITOR !? Si-l iubesc.

Leave a Reply