Adriana Săftoiu one year after

Adriana SaftoiuThe One, numărul de martie, publică un interviu cu Adriana Săftoiu, la un an după plecarea de la Cotroceni. O analiză foarte pertinentă a scenei politice româneşti şi câteva “insight-uri” neaşteptate.

“Din nefericire, în politică femeile tind să copieze modelul bărbaţilor şi îşi pierd feminitatea. Sigur, Mona Muscă are problema ei, dar trebuie să recunoaştem că a fost un model fiindcă a combinta fermitatea cu feminitatea, a ştiut să-şi pondereze tonul, să-şi aleagă subiectele.”

“Pot să spun că a lucra cu Traian Băsescu este o experienţă pe care nu o egalează nici un Oxford sau Harvard.”

Pe lângă interviu, sunt şi două fotografii de Adrian Stoicoviciu. Într-una zâmbeşte inteligent o femeie frumoasă, în cealaltă, deşi se ştie privită, pare că nu vrea să ghicim la ce se gândeşte.

A.S.: E drept, Traian Băsescu este Preşedintele României, dar pentru mine şi pentru Claudiu el a reprezentat mai mult decât preşedintele, era o relaţie care se baza pe mult mai mult şi oate că acest mult mai mult ni s-ar fi părut că ar fi trebuit să facă lucrurile să se întâmple altfel. (…) E o dezamăgire, dar poate ţine de percepţia mea subiectivă asupra faptelor.
The One: Dar, ca noi toţi, eraţi avertizată despre cinismul lui Traian Băsescu.
A.S.: Ipocrizia nu-şi are rostul. Mulţi spuneau că trece peste cadavre, dar eu niciodată n-am crezut lucrul ăsta.

  1. a lucra cu traian basescu este pentru noi toti o experienta valorizatoare, hipersexuala si transpersonala. stim ca nimic nu va mai fi la fel dupa. doamne ajuta!

Leave a Reply