Mărul putrezit

Nu ştiu cine i-a angajat pe oamenii de la Apple România (mai precis I.R.I.S. România), dar cred că ignoranţa e reciprocă: nici ei nu au habar cine e firma asta cu nume de măr pentru care lucrează.

Apple Press Kit RomaniaVa să zică, pe de-o parte avem nişte produse ultra-mega-stylish desenate de nişte băjeţi metro-tehnosexuali, epilaţi peste tot, conducători de Prius şi posesori de Golden Retriever, actualmente locatari în California. Iar de cealaltă parte, adicătelea peste Atlantic şi peste linia Huntington, în Târgşoru Bucurescilor, avem lansarea noului MacBook Air la… ţineţi-vă bine… Starbucks Cafe! Cu un DVD Traxdata pe care scrie… aghhhh… vedeţi şi voi în imagine…

Îţi vine să juri că I.R.I.S. România e, de fapt, controlată de Microsoft.

:: de aici via Blogu lu Gogu.

  1. I s-o fi parut omului care a facut prezentarea ca DVD-ul inscriptionat cu Apple si mere dungate da bine la retrovizoarea din masina. Pentru presari e de-ajuns si-o copie ieftina, mai ales daca merg cu bicicleta.

  2. Apple nu e prezent direct in Romania. Baietii care au brandul pe mana in Romania sunt niste amatori.

    O sa vina, candva, direct Apple aici. Se va termina cu amatorismul.

  3. Si ce au mai dat la “pomana” cei de la IRIS?
    Multe companii cred ca daca dau o mapa, un pix si niste fursecuri la “nehalitii din presa” vor fi pomeniti ani la rand in paginile ziarelor.

  4. @root, nu ştiu, hai să nu mai folosim calculatoare, să trăim în peşteri şi să ne închinăm la fulger. Ar fi simplu dacă ecologia ar însemna să renunţăm mâine la tot. Dar nu e deloc ceva simplu, ţine de inteligenţa fiecăruia să ţină o dreaptă măsură între cât poluează şi ce salvează.

  5. I-adevarat, avem de ales la cine sa ne inchinam: putem preamari natura sau un produs… Dar “prectice what you preach”…
    Cred, insa, ca argumentele sunt ceva mai nuantate, trec printr-o paleta de gris-uri, nu sunt in alb si negru. As adauga un lucru: de ce toti cred (-em) ca evolutia civilizatiei e neaparat tehnologie?

  6. hm…
    off topic- gandit cu voce tare (si) la altcineva pe blog:

    ma tot gandesc de ceva vreme sa-mi iau un mac.

    si apoi ma razgandesc, pentru ca daca o sa am parte de o chestie foarte inteligenta pe care nu voi stii sa o folosesc, se cheama ca n-am facut nici o afacere…

    exista dificultati de adaptare la o schimbare de la PC la mac si cat dureaza? si, mai ales, cat timp si cata energie mananca?

    pana acum, imi place doar cum arata:) mac air…

Leave a Reply