Dansul pinguinului

Dansul pinguinuluiUna dintre chestiile pe care le-am învăţat de la grupa a doua de lideri din cadrul programului de voluntariat Verde003 este dansul pinguinului. La plecarea de la Tăşuleasa, puştii l-au dansat la fiecare oprire a autobuzului. O să ziceţi că m-am ţicnit, dar e mega-deconectant (din păcate, la Bucureşti n-am reuşit să fac încă foarte mulţi adepţi).

[audio:pinguinul.mp3]

Recomand cu căldură ca alternativă la Xanax, Prozac sau ca metodă de teambuilding.

Dansul pinguinului

Dansul pinguinului

Paşii sunt după cum urmează:
1-2 (doar piciorul drept): pas la dreapta, pas înapoi
3-4 (doar piciorul drept): pas la dreapta, pas înapoi
5-6 (doar piciorul stâng): pas la stânga, pas înapoi
7-8 (doar piciorul stâng): pas la stânga, pas înapoi
9-10 (ambele picioare): săritură înapoi, săritură înainte
11-12-13 (ambele picioare): săritură înainte (de 3 ori)

:: Foto: Ana Mocanu

  1. Suna interesant. Pacat ca teambuildingul nostru s-a desfasurat acum o luna. Dansul pinguinului ar fi avut multi adepti. De luat in considerare pentru urmatoarea iesire.

  2. din instructiuni reiese ca se merge mai mult inapoi decat inainte … sa fie asta o calitate a liderilor ? glumesc 🙂

    probabil trebui sa-l vad ca sa ma prind cum sta treaba (si sa-l practic)

  3. sa mor daca inteleg cei amuzant….melodia seamana cu o manea…..si…..daca nu e amuzant cum e? si ce zicea ala de mai sus…ce terapie:-? eu acu am facut pashi pe toata melodia…si nu mi se pare….ceva,,,,cine stie ce…..in schimb va respect…..daca voua va place asta e cel mai important mult succes

  4. Cristian Văraru

    Bună ziua, felicitări pentru articol! Din câte am văzut, este una dintre primele „atestări” virtuale ale Dansului pinguinului. Vă scriu pentru că am trimis de curând un articol pe această temă la Wikipedia română ( http://ro.wikipedia.org/wiki/Dansul_pinguinului ) şi aş avea o rugăminte la Dvs. şi la cea care a realizat fotografiile. Dacă e posibil, aş dori să o preiau pe una dintre ele (mai exact, pe asta – https://bucurenci.ro/wp-content/uploads/2008/05/dsc08190.jpg ) ca ilustraţie în articol, însă pentru asta am nevoie de acordul amândurora pentru încărcarea ei pe serverele Wikipediei sub o licenţă liberă (Creative Commons, GNU) prin care utilizatorilor să li se permită crearea de opere derivate şi orice utilizare, inclusiv în scopuri comerciale (cu referinţă spre site-ul Dvs. sau cu citarea numelui fotografei). Mulţumesc frumos!

Leave a Reply