Concept city

Londra e neschimbată şi în continuă schimbare. Mi se făcuse dor de Noul Babilon, de centrul lumii, de agitaţia asta controlată, de ţoape, de beţivi, de ţoale şi de fashion victims. Mă uit în jur, trag aer în piept şi tot nu-mi vine să cred, ca ţăranul în faţa girafei, că aşa ceva poate să existe. Londra e, de fapt, un concept city.

  1. ‘Agitatia controlata’ caracterizeaza cel mai bine aceasta locatie. Am simtit-o pe propria piele si mi-a placut. Totul are o cauza, totul are logica, totul are farmec. Cred ca daca as fi artist as folosi Londra drept muza. E pe gustul tuturor si al oricui. Acum ca-mi aduc aminte chiar mi se face dor de Londra: by day or by night, by rain or by sun shine; it really ‘freaks me out’.

  2. Nu-mi place Londra si nu pari genul caruia i-ar placea. O spui doar pt ca sunt putini care o fac sau chiar simti ca-i un concept city? Asta ar fi curiozitatea mea.
    Dar trebuie sa-ti spun ca esti telegenic si ca e foarte frumos c-ai aparut la “Apropo TV”. Imi place emisiunea. Nu-i “degradanta”. Good luck!

  3. Există o nouă specie de homo partiens care se numeste “nylon” şi este formată din middle age/100K people care fac tura New York – LONdra saptămanal, pentru aceleaşi motive ca şi tine.

  4. Ionut Garbea

    Stimate domn,

    Scuze ca sunt off topic.
    Acesta este ultimul post care mi-a intrat in Google Reader. Sunt trist ca nu ti-am verificat situl mai devreme. Imi pare foarte rau ca nu am stiut de “colecta” de la Bacau, as fi participat cu drag.

    Ceva este in neregula la tine, cred. Eu am introdus din nou linkul tau de rss in google reader, ultimul post pe care-l incarca este http://bucurenci.wordpress.com/2008/05/14/umbra-lui-rosca-stanescu-pe-bloguri/

Leave a Reply