CSR la Radio ONG

In urmatoarele 2 saptamani Radio ONG va prezinta seria de emisiuni dedicate Responsabilitatii Sociale Corporatiste si Fundatiilor Corporatiste.

Invitatii si temele emisiunilor din aceasta saptamana:

Luni 28 iulie 2008 orele 14.30, stiri din sectorul ONG si training cu Andreea Burciu , Presedinte ASER pe tema „Planificarea activitatilor in cadrul unui ONG”

Marti 29 iulie 2008 orele 14.30, stiri din sectorul ONG si training cu Cristi Niculescu, Coordonator Proiect, Reply si Corina Gonteanu, Director Marketing Cinema City Romania pe tema “CSR si PR”

Miercuri 30 iulie 2008 orele 14.30, stiri din sectorul ONG si training pe tema „Dezvoltarea personala in cadrul unui ONG”. Invitat, un reprezentat al Business Organization for Students.

Joi 31 iulie 2008 orele 14.30, stiri din sectorul ONG si training cu Silvia Mihalache si Romina Rosu, Provident Financial “Responsabilitate Sociala Corporatista”

Vineri 01 august 2008 orele 14.30, stiri din sectorul ONG si training cu Angela Galeta, Fundatia Vodafone pe tema „Companii si ong-uri”

Radio ONG este un proiect pilot finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE 2005 – Consolidarea Democratiei in Romania si poate fi accesat pe www.radio-ong.ro, www.donorsforum.ro, www.radiolynx.ro. Proiectul este implementat de Forumul Donatorilor din Romania in parteneriat cu Fundatia Synergetica.

  1. Responsabilitatii Sociale Corporatiste si Fundatiilor Corporatiste

    sincer tu stii macar despre ce vorbesti cand promovezi aberatii pseduo…, cum vrei tu sa ii zici, corporatiste?
    e nevoie de bani si voi invatati lumea cum sa creasca in interiorul unui ong?
    vreau sa vad un corporatist din asta specializat ca face o zi pe saptamana voluntariat in teren

    ia o carte si mai citeste-o ca un intelectual rasat ce te pretinzi in fata boxelor de la stuf decat sa mia zici ca faci ceva in viata
    ce masina aveai ultima data cooper?
    “cea mai economica masina din clasa ei” si totusi tu esti verde?
    esti o gluma

Leave a Reply