1. Buna, Mariuca, de-abia duminica trecuta, adica acum doua zile, s-a incheiat concursul de propuneri de design pentru Toyota Prius. Am primit 35 de propuneri. Speram ca pana la finele saptamanii in curs sa terminam si jurizarea si sa anuntam castigatorul sau castigatoarea :).

    Urmareste http://www.maimultverde.ro, acolo vom publica toata informatia relevanta. Multumim pentru interes.

  2. Miruna ma vad nevoita sa revin din nou cu intrebarea: ce s-a ales de concursul de pe maimultverde? daca s-a ales praful sa stim si noi:) macar un anunt daca se afisa. Dar daca e concurs, si el contine un deadline si ni se promite un premiu, nu era natural sa ni se anunte si un castigator? Au trecut 2 saptamani peste deadline. Eu inca mai astept totusi un rezultat.

  3. @Măriuca, îmi cer eu iertare pentru această întârziere. Mi se datorează şi mie, ca membru al juriului. Pur şi simplu nu reuşim să ne punem de acord în legătură cu decizia finală. Te asigur că va fi anunţată până la sfârşitul săptămânii.

  4. dragos, eu cred ca totusi ei, mariucai, ii ceri iertare. stiu ca stii cum e corect, ai fost in graba asa-i ? si daca te-am suparat, iti cer iertare 😉

Leave a Reply