Hai la Marea Plantare! Pom cu pom să-i sădim…

Riguros vorbind, e vorba de arbori, nu de pomi, dar e cea mai mare acţiune de plantare cu voluntari organizată până acum în jurul Bucureştiului.

MaiMultVerde recrutează voluntari pentru  o acțiune de împădurire în apropierea Bucureștiului, zona Pădurea Bartoneasa (sic), care va avea loc săptămâna viitoare, 17-22 noiembrie 2008. Acțiunea ‘Marea Plantare‘ este sprijinită de ING Asigurări de Viață și Cosmote, în parteneriat cu RNP Romsilva și din fondurile strânse la Gala Verde, sponsorizată de Cosmopolis.

Veniţi să puneţi o mică parte la loc din ce-a fost cândva centura verde a oraşului.

Detaliii pe maimultverde.ro.

Înscrieţi-vă şi daţi mai departe!

  1. 🙂 si eu la bruxelles o sa particip pe 23 la o astfel de re-impadurire. aici e organizata de boston university bruxelles, pamantul e deja pregatit, au fost deja sapate locurile unde vor fi plantati copacii, se dau refreshments si poti sa dai un tag, un nume fiecarui pom. a si se preconizeaza ca sunt cam 15 copaci de persoana care trebuie plantati. o sa scriu un post despre cum a fost la bruxelles, banuiesc ca si tu vei scrie despre cum a fost la bucuresti. e interesant de facut o comparatie 🙂

  2. Salut!
    In urma cu o saptamana am trimis un mail catre maimultverde cu intrebarea “cum as putea trimite si unde niste hartie reciclata”/daca o poate ridica cineva (in conditiile in care sunt peste 50kg) sau care este modalitatea (daca o pot aduce eu undeva). Din pacate nici pana acum nu am primit nici un raspuns, si stiind ca reprezinti asociatia m-am gandit sa-ti adresez tie intrebarea.
    Multumesc pentru raspuns! (haihuiprinlume@gmail.com)
    Alistair

  3. multumesc mult pentru raspuns. Am vorbit si eu cu cei de la copacul de hartie si ei vin sa ridice hartia in baza unui contract si numai de la 50 kg in sus. O sa vad ce pot face sa o duc eu acolo. Ideea este ca unde lucrez eu se strange destul de multa hartie in fiecare luna si era mult mai ok sa vina cineva sa o ridice periodic (pentru ca nu avem cu ce o transporta).
    oricum multumesc.
    a.

Leave a Reply