Scriere creativă şi fotografie

Multă lume, care a aflat de modulul de scriere creativă pe care l-am urmat în cadrul programului Erisma oferit de Asociaţia Erudio, m-a întrebat dacă poate urma doar acest modul.

Anul acesta, cei de la Erudio vin cu un răspuns: programul ELITERA.

Ce se întâmplă la ELITERA? O să aveţi ocazia să exploraţi şi să vă exersaţi creativitatea în lumea cuvintelor şi a imaginilor împreună cu  profesorii Ion Manolescu (Scriere creativă) şi Giani Oprina (Artă fotografică). Veţi ilustra creativ prin cuvinte şi imagini următoarele teme: Auto-descriere, Dialog, Descriere, Naraţiune, Improvizaţie.

Cursul durează 6 săptămâni, iar încununarea întregului efort creativ şi de autodescoperire va fi o carte colectivă ce va fi lansata cu tot dichisul – autografe, flori, bomboane ! – într-un spatiu public. Cursurile vor fi tot o zi pe săptămână, de la 9 la 18, alternativ vinerea sau sâmbăta.

Mai multe despre structură, teme, orar şi înscriere pe www.erudio.ro.

  1. unii mai si invata…, nu e suficient sa ai doar talent, tre sa-l slefuiesti in timp, cred, sunt teme interesante, pe care acasa nu ti le da nimeni…, nu mai vb ca intalnesti persoane noi. Mi-ar place sa cred ca toti care se cred mari “scriitori” sunt preocupati si de niste cursuri de genul. Si asa in Bucurestiul asta nu ai ce sa faci.

  2. Ai uitat sa precizezi costul : 1800eur+tva

    Si acum sa ma gandesc cati oameni de 22-25 de ani sa zicem, pt ca ei au nevoie de asa ceva nu unul de 40, au de investit atat de multi bani?

    Va multumim pentru informatii dar glumele bune se citesc in medii avizate, asta e de rau augur

  3. ceva interesant despre mobilierul art deco?:)

    (stiu, nu are legatura cu subiectul, am vazut doar ca ai ceva scris pe Twitter 😛 si ma intereseaza subiectul pentru o lucrare)

  4. @Ciprian, de unde ai scos-o pe asta că numai oamenii de 22-25 au nevoie de un astfel de program? Poţi să înveţi să te exprimi creativ la orice vârstă, indiferent de limbajul în care vrei s-o faci. Sunt convins că media de vârstă va fi cel puţin 35.

    @IO, scrie-mi un mail.

  5. dar ce te faci daca nu esti din Bucuresti? eu spre exeplu as putea sa platesc acei bani insa sunt din Constanta :((( urat de tot

Leave a Reply