Ce am făcut în ultimele 12 luni

După primul an de la înființare, nu facem dezvăluiri șocante în Raportul Anual al MaiMultVerde, deși ai fi uimit să citești câte am făcut pentru mediu.

Anul trecut am strâns 94 000 de kg de gunoi (ne propusesem 20 000 de kg la începutul anului), am plantat 107,000 de puieți (din 10,000 propuși) și am redus emisiile de CO2 din atmosfera capitalei cu 14 000 de kg. La acțiunile ale MaiMultVerde au luat parte 8,340 de voluntari (din cei 2,000 pe care-i vizam la început), iar platforma de voluntariat online www.maimultverde.ro numără în prezent peste 3000 de membri activi.

Raport Anual MaiMultverde

Pentru toate astea, n-am cheltuit un singur leu din bani publici. Am lucrat cu finanțări însumând 1,084,430 euro, obţinute exclusiv din fondurile companiilor româneşti şi internaţionale.

Ne mândrim cu două campanii naționale de responsabilizare a opiniei publice -”Voluntariatul lasă urme’‘ și ”Reînsuflețirea” – și cu 755 de mențiuni media370 offline și 127 de apariții TV. Am realizat în premieră proiecte precum Cicloteque, primul centru de închiriat biciclete din București, Gala Verde, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri de mediu pentru proiecte de mediu din România sau www.maimultverde.ro, cea mai mare platformă de voluntariat de protecția mediului din România.

Raportul a ieșit la plimbare prin oraș pe biciclete Cicloteque și se îndreaptă către partenerii și colaboratorii MaiMultVerde. Îl puteţi descărca de pe site-ul MaiMultVerde sau îl puteţi citi mult mai comod online pe Isuu.

Leave a Reply