O nouă pistă pentru biciclişti

Dacă pista pentru biciclişti construită anul trecut de Petrom în Parcul Bazilescu nu s-a ridicat la înălţimea aşteptarilor, compania mai încearcă o dată. Noul proiect e încă într-o fază incipientă.

Cei de la BateŞaua au iniţiat o petiţie în acest sens. Ei doresc să obţină aprobările pentru noua pistă pe ruta Piaţa Victoriei (aleea paralelă cu trotuarul principal, de lângă gardul Muzeului Antipa) – Bd. Ion Mihalache – Str. Monetăriei – Bd. Kiselleff – Piaţa Victoriei.

  1. Daca pista de biciclisti va fi amplasata pe trotuar sa vad si eu cine o va folosi.
    Din cate am observat in Capitala se parcheaza haotic si ma astept sa fie blocata de masini.
    Sper ca noua pista sa integreze bicicleta in cultura urbana.

  2. Mitza Cicloturista

    Si la ce ne foloseste o ‘noua’ pista de 500 metri? Poate nici atat, ca latura de pe Kiseleff exista deja. Gata! Stiu! Ca sa dam ture in jurul Muzeului Antipa! Dai o tura mai bagi o bere la Clubul Taranului. Tura si berica! Super! Ce bine ca ai dat link catre batesaua ca sa le donez lor 2% ca uite, declaratia de venit bate la usa! Vroiam sa va dau banii voua, la maimultverde, dar m-am razgandit. Anul asta o sa sprijin mareata infaptuire a celor de la batesaua, ca vreau mai mult aer curat pe terasa, la bere. Verde e destul in jurul bisericutei de lemn. Imi ajunge!

  3. Toate bune si frumoase cu noile piste…numai ca mai trebuie sa iesi si in trafic. Daca nu te ametesc gazele de esapament te ametesc miile de masini care merg haotic si gheolbanesc. Nasol sa fi biciclist in Bucuresti!

Leave a Reply