daniotil.ro feat. Mihaela R.

Dani Oţil bloghează pe daniotil.ro, unde găzduieşte şi texte ale Mihaelei Rădulescu. Mi se pare o decizie foarte înţeleaptă din partea Mihaelei. Nu e prima şi cu siguranţă nu va fi nici ultima persoană publică din România care s-a pripit vorbind împotriva blogurilor şi a sfârşit scriind unul. Au mai păşit pe acest drum al Damascului Ion Iliescu şi Mircea Badea. După Mihaela se pregăteşte oare Alex. Leo Şerban?

  1. O Doamne, blog de cuplu?? Ce nu face Mihaela asta pentru publicitate! Inca nu are cont pe twitter, ca sa ne zica ce blugi si-a mai luat Dani si cum e ea “femeia” lui??
    Bleah…

  2. Oooo, da’ blogu arata foarte bine iar mie imi sunt simpatici amandoi. Dani Otil & Mihaela R. sunt doi oameni pa bune care spun lucrurilor pa bune si se mai si iubesc (problema lor :). Ce e rau in asta, frustratilor?!? (valabil pentru cei care mai au opinii negative dupa commentul meu). Deci?

  3. inca un blog siropos cu comentarii de genul: “sunteti cei mai tari”, “va iubim”, “ne scurgem pe langa voi”… e din ce in ce mai rau… chiar nu se mai schimba nimic? :(((

  4. Hop si eu. Treaba nu e noua. El a declarat in emisiunea “Conferinta de Presa” de pe Antena 2 in urma cu aproximativ o luna ca impreuna isi vor face un blog de autoaparare in care vor dovedi de ce anumite articole sunt mincinoase si ii vor invita pe jurnalisti sa argumenteze de ce vor fi scris intr-un anume fel despre ei.

    1. Mi se pare un demers epuizant acela de a te justifica continuu. In definitiv, publicatiile pe care ei sunt suparati sunt de tipul Soc, Libertatea, Spy, Click, Can Can. Le putem numara pe degete si cred ca inclusiv cei care scriu acolo stiu ca adesea ceea ce astern pe hartie sunt balarii. Asadar, merita batalia? Quijote versus morile de vant.

    2. Mihaela s-a suparat pe presa, Mihaela s-a intors la presa cu scrisoarea deschisa, Mihaela vorbeste la TV (presa) despre cat de plina de cacat e … presa, despre ce mama grozava e ea, despre oameni si omenie, despre…Vorbeste mereu, vorbeste neincetat, a inceput sa vorbeasca fara rost!

    3. Dani a declarat in repetate randuri (inclusiv in emisiunea mentionata mai sus) ca el n-are de gand sa le faca materialele altora. Adica jurnalistii sa-l sune pentru articole si interviuri si sa isi scoata banu’ pe spinarea lui. Ma lasi???

    Deci ce e asa cool cu blogul asta?

  5. mihaela RADULESCU

    SONIA – am cont pe twitter de vreo 2 ani. si ma distrez teribil pe seama celor ca tine, care se rafuiesc cu oameni pe care nu-i cunosc si despre care au pareri categorice. Ma sperie oamenii categorici, ii prefer pe cei care mai au inca indoieli…

    IO – ar trebui sa-ti explic cum e treaba cu celebritatea si cu fanii astora de-avem emisiuni la televizor, dar mi-e ca e inutil si mi-ai raspunde cu o rautate sau o flegma doar asa, ca esti mai cool daca o injuri pe Mihaela Radulescu… Suntem “blestemati” sa avem fani, i-as omori pe toti , ca sa-ti fiu pe plac. Daca fac asta ma iubesti ?:)

    Andreea – nu obisnuiesc sa vorbesc neincetat (doar conform contract), nu obisnuiesc sa vorbesc fara rost si, in general, nu vorbesc pentru tine. Deci, injura-ma senina mai departe, sufletul si moralul tau vor fi atat de high !!! Si sper ca esti foarte frumoasa si foarte sexy, pentru ca ar fi dureros sa fii urata si rea concomitent….

    Si, in fine, DRAGOS – nu e un blog de cuplu, nu suntem genul – nu numai ca am refuzat toate, dar absolut toate propunerile de coperti impreuna, de interviuri impreuna, de emisiuni impreuna, de reclame impreuna, dar nici prin cap nu ne-a trecut sa fim 2 pe blog. E blogul lui Dani. Pe care intra, iese, ramane sau zambeste cine vrea, Inclusiv eu. Si acum, daca-mi permiteti, m-as retrage, ca la voi e o energie negativa ciudata. Noroc cu fetzele prietenoase… Salut George, ce mai faci Florine ? Eeiii, Greenfield… ..:))) Sa ne relaxam, deci… ah, ador sa ma joc cu mintile oamenilor ! Ce-mi place Alex Leo Serban….!

  6. Acum câteva zile ziceam unor prietene că România nu este pregătită pentru personaje gen Mihaela, care face sporturi extreme, are succes şi recunoaşte acest lucru fără greţuri, are iubit mai tânăr, spune exact ce gândeşte şi are o personalitate puternică, uneori vulcanică.

    România nu este pregătită pentru asemenea exquisite-ness-uri.

    Modelul românilor este încă femeia cuminte cu verighetă pe deget şi cu o viaţă exemplară. Femeia care tace. Femeia care nu iese din decor. Femeia care stă în pătrăţica ei. Femeia care nu colorează în afara liniilor.

    Pentru prima oară recunosc pe un blog că îmi place de mor Mihaela. Şi nu îmi place deloc Andreea Marin. Părerea mea.

  7. Am fost tentată acum vreo lună să cumpăr ceva tabloid cu Mihaela pe copertă. L-am pus la loc. M-am gândit că eu, cumpărând, nu numai că dovedesc lipsă de respect pentru o persoană care suferă, dar mai şi bag 3 lei în buzunarul unor nenorociţi de ziarişti care se îmbogăţesc din suferinţa propriilor lor semeni. Mi s-a părut civic că am lipsit publicaţia de acei câtiva bănuţi, fie ei chiar şi atât de puţini.

  8. pot scrie si altceva inafara de subiectul D.Otil si Raduleascu M? nu ca nu-mi plac cei doi,ba,imi plac tare
    de tot,imi place ce fac cei doi pe plan social,umanitar,sunt simpatici foc,inteligenti si Dumnezeu sa-i ajute in tot ce fac!aud in acest moment ca
    Dani a iesit pe locul I la Buzau(ora 18.00-12.04.09)Felicitari!
    ce vreau eu sa spun,este,ca,nu-mi place de la o vreme
    cam ce se intimpla pe Antena 1 la emisiunea lui Dan Negru
    nu-mi place Dan Negru,ca zbiara prea mult ,de fapt nu mi-a placut niciodata,iar blondele lui ar mai trebui triate..Cristi Brancu cu Agentul lui Vip tot barfeste pe
    fiecare cu tot felul de”deontoloage”.Nu-mi place de loc chestia asta,ar trebui mai multa calitate si valoare in aceste emisiuni.Gresesc ca am scris acest lucru?poate spui mai departe Dani,sau tu Mihaela unde trebuie,chiar daca nu vor tine cont de parerea mea.Dani draga,Daniela din emisiunea de dimineata,prea isi scoate sanii in fata,exagereaza foarte mult(eu stiu ca asa este rolul)dar exagegereaza foarte mult,si totdeauna ce-i prea mult strica,dupa cum spune proverbul.Eu nu cumpar tabloide in general,nu vreau sa incurajez prostul gust si mizeria.Va doresc numai bine si sa avem pace! cu mult drag
    lui

  9. Elano Radulescu, esti foarte tare!!!
    Cum faci tu, ma fata, de te poti juca cu mintile oamenilor???
    Elano, ce ne-am face noi fara de tine, fara de lectiile tale vorbite contractual si, mai ales, fara de replicile tale acide, nejustificat de acide, unde sari tu la gatul muierilor, ca de…doar tu ai voie sa ai pareri, ele n-au voie sa opineze!!!
    Elano, tu vezi peste tot injuraturi, te vezi haituita si-n acelasi timp invidiata,te vezi prigonita si-n acelasi timp adulata…
    Elano, cred ca acu imi pot raspunde la intrebare:INFLATIONEZI!

  10. Mircea Badea nu a vorbit împotriva blogurilor ci împotriva majorităţii tinere şi infantile a “blogeriştilor”. S-a exprimat astfel: e ca şi cum după ce am tot spus că mulţi şoferi sunt proşti, ajung să-mi iau şi eu carnet de conducere.

  11. Sunteti minunati prin tot ceia ce faceti ,va-ti implicat in multe acte de caritate ,lucru care se face cu mult suflet si dragoste sincera pentru cei suferinzi.Nu este de loc usor ,dar satisfactia cind faci niste copilasi fericiti este maxima -Sa va dea Dumnezeu multa putere si sanatate ,satisfactia este rasplatita de bucuria copilasilor pe care ii ajutati a caror soarta nu este prea fericita .

Leave a Reply