Începem “Recycle, raft & race!”

Tabăra liderilor de voluntari pentru mediu “Recycle, raft & race!” a încheiat selecţia voluntarilor înscrişi şi lansează la training prima plută cu 25 de tineri, dornici să se antreneze în protejarea mediului în săptămâna 4-10 mai 2009.

Activităţile de formare şi curăţenie vor avea loc la Buşteni, în perioada 4-30 mai, în cadrul a patru serii săptămânale de tabără. Din PET-urile colectate de voluntari pe parcursul taberei vor fi confecţionate patru plute. Aceastea se vor întrece cu vedete la cârmă, pe 7 iunie, pe un lac din Bucureşti, la evenimentul de închidere a proiectului. La competiţie vor lua parte voluntarii din fiecare serie sub coordonarea unei echipe de vedete, care va lupta cot la cot cu ei pentru victorie.

Amalia Enache, Cabral Ibacka, Andreea Răducan, Iulia Vântur, Malvina Cervenschi, Virgil Ianţu şi Răzvan Fodor îşi vor susţine echipele de lideri voluntari de mediu la Buşteni şi în competiţia finală, în capitală. La finalul fiecărei serii, sâmbăta, voluntarii vor primi vizita vedetelor care îi vor coordona în competiţia de închidere a proiectului, iar seara se vor bucura de un concert oferit de MaiMultVerde şi Heineken România, organizatorii “Recycle, raft & race!

:: mai multe despre proiect şi lista primilor 25 de voluntari selectaţi găsiţi pe maimultverde.ro

Leave a Reply