1. rămân la convingerea că interzicerea biciletelor chiar şi în parcurile mici este o aberaţie. apropo, există vreo statistică a accidentelor făcute de biciclişti în parcuri?

    dacă eu, spre exemplu, am locuinţă peste drum de parcul eroilor, şi un copil de 10 ani, căruia tocmai i-am cumpărat bicicletă, ce fac, îl trimit în stradă să înveţe să meargă cu ea? de ce trebuie, din cauza unei minorităţi tembele, să sufere majoritatea? de ce să pui poliţişti care să amendeze, când poţi să pui poliţişti care să prevină, cum ar fi normal?

  2. Oprescu, acest simpatic baiat de comitet. Toata afacerea asta arata ca un ghem scapat din ghearele matei.

    Legat de pistele pentru biciclete, ma intreb cat va trece pana cand se vor rascula soferii pentru locuri de parcare, iar autoritatile vor putea sa se scuze “Ne pare rau, dar au si ei dreptatea lor.” Imi vine in minte afacerea cu bordurile, intai facem piste pentru biciclisti, dup-aia le stricam sa facem locuri de parcare.

    Cat despre parcuri, visez si eu la momentul in care o sa ma arunc in iarba verde, si sper totusi sa nu fie plina de gunoaie. Se stie ca unii inteleg libertatea fara responsabilitate, uite ce se intampla la picnicuri, gratare si alte distractii.

  3. Dragos, mie-mi place si ce faci tu, si e fac ONG-urile in general. DAR…deja mi se pare ca la un moment dat cererile devin nerealiste. Concret, in cazul de fata, nici macar nu e o problema de buna-vointa, ci de spatiu. Uite-asa. Care nu exista. Atunci cand nu ai loc cu masina, cand stai in trafic ore intregi [si esti conducator, nu trebuie sa-ti explic] de unde pretentia sa mai ai alt spatiu SPECIAL pentru biciclete? Serios acum 🙂

  4. Eu zic ca iarba e bine cum e acum, adica separat de noi, undeva acolo in zare, unde pare si e frumoasa. Nu de alta, dar nu astept cu nerabdare sa ii vad pe unii si pe altii intinsi pe iarba, eventual fumand si aruncand tigarile pe unde au chef, mancand si lasand ambalajul la fata locului…Cat despre treaba asta cu bicicletele, mai avem cale lunga pana acolo. Pistele de biciclete pe marginea drumului sunt crima curata la cum arata traficul si la cum se comporta majoritatea soferilor…Ne lipseste respectul unii fata de altii. Daca am avea respect, cu siguranta nu s-ar rezolva subit toate problemele de la sine, dar ar fi mult mai usor de suportat.

  5. sunt mult prea plin de mine asa ca o sa ii raspund domnului oprescu avand grija sa ma citez :

    “sa te *** in gura urangutan prost … mi-a ajuns pana la gat de planurile voastre … mai si faceti in **** mea …”

    nu vreau sa fiu rau … dar promisiuni am auzit cat sa imi construiesc un castel din promisiuni …

  6. basic_instincts

    Oprescu imi pare a fi un holtei batran care crede ca mistocareala tine loc de seriozitate, profesionalism, munca. pare un fel de Baselu’ la nivel de capitala. in politica ne plimbam inconstient (?) pe culmile ridicolului.

  7. @wannabegay

    Cicloteque – http://www.cicloteque.ro – este un proiect initiat in parteneriat de MaiMultVerde si UniCredit Tiriac Bank cu sprijinul Universitatii Bucuresti. Implicarea primarului general a constat in prezentat sa la evenimentul de lansare din 31 iulie 2008. Centrul s-a redeschis pe 1 aprilie dupa vacanta de iarna (http://maimultverde.ro/cms/s-a-redeschis-cicloteque), parcul velo va fi marit cu 50% in luna mai, iar numarul de utilizatori este in crestere constanta (cca 4000 de la desschidere).

Leave a Reply