Tocul de pe cap

Le spun de multă vreme prietenilor şi celor cu care-mi îngădui asemenea amabilităţi că ochelarii de soare nu sunt accesoriu de păr, ci de faţă, aşa că nu trebuie purtaţi decât pe ochi, niciodată pe cap.

Scuza, atunci când oamenii sunt de acord cu mine (pentru că, să nu uităm, există şi retrosexuali recalcitranţi şi pe aceia îi las în pace), este că “nu ştiu, frate, ce să fac cu ei, unde să-i pun, mi-e frică să nu-i zgârii”. Răspunsul este, evident, că e recomandabil să porţi un toc de ochelari cu tine.

Ieri seară mi-am mai făcut rost de un argument. Cineva s-a suit pe scena Ateneului cu ochelarii de soare pe păr. Evident, îi uitase. Asta se-ntâmplă dacă n-ai toc şi te ia valul. Pam pam.

  1. foarte bine ca e filed under mofturi postarea asta, pentru ca asta si e, doar un moft. dar ce sa zic, esti foarte orientat pe detaliu, un lucru bun, ce-i drept.

  2. Eiii, niciodata! :)) Depinde si de cadru, dar e foarte practic sa-i tii pe cap cand e prea intuneric. Sunt multifunctionali, iti si aranjeaza parul :))

Leave a Reply