1. Sau se pune cantitatea de ceai pentru cate cesti vrei tu la cantitatea de apa (plata si rece) respectiva (poti sa-l faci intr-un ceainic de un litru de ex.) si se lasa la infuzat cel putin jumatate de ora. Dureaza mai mult (durata ideala pentru un ceai perfect infuzat este de maxim doua ore), dar poti face o cantitate mai mare si este mai simplu.

    Am invatat asta (sic!) in C’Arthe de pe C.A. Rosetti colt cu J.L. Calderon (pe langa Gradina Icoanei), o ceainarie-librarie frantuzeasca, cu ceaiuri Palais du The si niste dulceturi de ceai nemaipomenite! (Se redeschide in septembrie din cate am inteles.)
    🙂

  2. …si astfel scapi de E-urile si de chimicalele din produsele de genul Nestea sau Lipton.
    Parerea mea este ca oamenii ar trebui sa aiba acces la mai multe informatii (si ma refer la cei care habar nu au ca absolut toate produsele chimice au un geaman naturist).
    Anumite produse naturiste sunt si mai ieftine, pe langa faptul ca sunt si extrem de benefice… insa deja intru in alte discutii.

Leave a Reply