1. “pare sincera”??

    cand spui despre cineva ca “pare sincer”, asta cu siguranta ca nu e compliment. pe mine ma oboseste stilul asta de a convinge cu orice pret…

    nu e bine realizata campania. se vede ca e facuta la mantuiala. daca o cheama andreea marin, astanu inseamna ca numele ei tine loc de consistenta.

    si nu e bine ca incepe discursul cu concluziile. in loc sa inceapa cu argumente si sa lase concluziile pe seama mea

  2. De ce-aş fi spus că e sinceră când habar n-am ce-i în capul ei. Nu asta e una dintre părţile cheie ale campaniilor? Ca lumea să ia de bun ce zice ăla faimosu’?

    Despre realizarea campaniei nu mă pronunţ, fiindcă n-am făcut niciodată una.

  3. Da, normal ca suntem pentru colectare selectiva, dar am vrea ca si astia ce i trimit pe baieti la 6 dimineata in centru in Bucuresti sa nu mai ia cele 3 containere colorate si sa la arunce la comun in aceeasi masina de gunoi:(

  4. Deseurile colectate selectiv sunt preluate de masinile de gunoi si apoi resortate pe categorii, in functie de tipul deseurilor. Ajung la un centru de reciclare si apoi sunt revalorificate.

    Procedura resortarii intr-un centru de reciclare este mai rentabila, deoarece exista inca putine puncte de colectare selectiva amplasate in majoritatea oraselor mari din tara.

    Anul acesta, Ecorom a pus in uz si masini care strang in containere separate.

Leave a Reply