Au început înscrierile la primul curs de Process Communication

reteaoameniCei care mă urmăriţi de ceva vreme ştiţi că anul acesta m-am certificat ca trainer al unui model de comunicare extrem de apreciat în SUA şi Europa, introdus acum şi în România – Process Communication.

Este o teorie a personalităţii şi un model contemporan de comunicare care te învaţă cum să te faci ascultat, nu doar auzit de ceilalţi. Este folosit cu succes de mii de profesionişti din întreaga lume, de la astronauţii NASA la comandantul suprem al forţelor NATO, g-ralul Wesley Clark, de la manageri şi preşedinţi de multinaţionale la preşedintele SUA, Bill Clinton.

Felul în care oamenii percep lumea, canalele prin care comunică, impulsurile care-i motivează şi felul în care se comportă sub stress diferă în funcţie de personalitatea fiecărui individ. Modelul Process Communication te învaţă cum să comunici cu oamenii “pe limba fiecăruia”, astfel încât să te faci înţeles şi plăcut chiar şi de oameni cu personalităţi foarte diferite de a ta.

Primele două cursuri au loc la sfârşitul lui octombrie. Cursul durează trei zile şi pune accentul mai ales pe partea practică: important e ca la sfârşitul cursului să comunici mai eficient şi cu mai mare uşurinţă.

Detalii suplimentare găseşti pe site-ul cursului www.cumcomunici.ro:

Există şi un site oficial al Process Communication® România, unde găseşti mai multe detalii despre modelul PCM şi lista tuturor trainerilor certificaţi pentru România.

Reduceri

Am creat un tarif special cu o reducere de 100 EUR pentru cei care nu au împlinit 25 de ani pentru că, dacă la vârsta lor aş fi descoperit un model atât de util şi de eficient ca Process Communication, aş fi scăpat de multă bătaie de cap.

Absolvenţii Erisma beneficiază şi ei de o reducere de 10%.

  1. Am asteptat acest anunt dupa ce am aflat dintr-un post de pe blogul tau despre certificarea PCM. Eu m-am inscris deja si tin sa te felicit dincolo de initiativa de a face modelul accesibil in Romania, ca te-ai gandit sa il aduci aproape de studenti.

  2. Tare as fi vrut sa il fac si eu. Dar ma “lupt” cu Bac-ul anul asta si ar innebuni parintii. Acum si cele trei locuri s-au ocupat…Next time, i’m in:)

  3. Nu am inteles de ce suportul de curs (manualul, slide-urile şi profilul personal) sunt în limba engleză, iar cursul se desfăşoară în limba româna.

  4. din cauza ca acesti “pretendenti” sunt romani . aialalti care vizualizeaza restul info-urilor poate sunt instrainati de neam si tzara . dar poate si din alte cauze . cauze multiple.

  5. @amaranda, pentru că deţinătorul licenţei încă lucrează la o versiunea românească a manualului şi cu toţii preferăm ca această versiune să fie mai degrabă bună decât pripită.

    în ce priveşte profilul, nu cred că va fi foarte curând tradus în română: volumul brut de informaţii din care computerul trebuie să selecteze variantele adecvate pentru fiecare profil este foarte, foarte mare.

Leave a Reply