Vremea Casandrelor

Paul Krugman

Even as climate modelers have been reaching consensus on the view that the threat is worse than we realized, economic modelers have been reaching consensus on the view that the costs of emission control are lower than many feared.

So the time for action is now. O.K., strictly speaking it’s long past. But better late than never.

Un editorial deştept din NY Times despre Casandrele ecologiei. M-am simţit vizat, vi-l recomand cu căldură.

Paul Krugman este profesor de economie şi afaceri internaţionale la Princeton.

  1. hortence-maxime

    mon dieu ! oh ! tu de fapt esti un tip cu atat de mult bun simt . este adevarat si am constatat de la “als”

    ceea ce nu inteleg este parvenismul asta zilnic ? zau asa ! sa tot citezi si tot copiezi ..chiar asa ? nu vedeti atunci cand realizarea voastra este doar o copie (sa-i zic externa ?) oribila ? de ce este necesar un nume de rezonantza internatzionala cand romania si VOI insiva – chiar nu sunteti demni de GRANITZE ?!

    spre ex : sa ma asez eu la sevalet in fata panzei si sa pensulez “mont sainte-victoire” a lui paul cezanne ? ca doar spuneai ca ti-ai terminat facultatea in d-ale artelor ( si in … ??? )

    in rest , daca esti ceva mai realist si nu numa` bluogherist ( care transbordeaza temele de pe alte bloguri ) – reusesti cu oarecare usurinta cum esti o persoana prominenta sa iti construiesti un suport original pentru propriile idei . nu doar asa ca vin .. unii “amici” si practica “sarutismul” asta “tranzactional” care suna asa ?
    esti SUPER si mult succes ! ? !

    unde-i new york ? si ah , nu e america dupa china cel mai mizerabil “ecologist” !

    este izbutita la fel ca si : go angela merkel – cand trebuie de fapt sa cunosti informatii interne care te aduc la realitatea ta de verde ca o christ democrata este traditional de partea industriasilor carora le plac verdele pe terenul de golf !

    DA ! parvenismul ! sa-i zic elitism? da ! cam asa !

    te-ai gandit vreodata ca simplul fapt ca va tot laudati va transforma automat in niste mediocrii ? nu ?

    p.s. vezi ca daca nu ti-ai luat diploma ilegal trebuie sa cunosti istoria “artelor” celor “afectati” de complimente !

  2. @hortence-maxime:

    Nu stiu cata credibilitate ai cand acuzi pe cineva de PARVENITISM, elitism din umbra unui nume atat de “romanesc”.

    Nu zice nimeni ca sarutismul tranzactional pe care-l condamni este o obligatie sau o datorie, e o alegere personala a fiecaruia. Dar inainte sa-mi sari la jugulara ca si comentariul tau este acelasi lucru, si simpla exercitare a dreptului la libera exprimare, aminteste-ti ca acesta nu este blog-ul tau.

    Iata o atitudine pe care iti sugerez sa o adopti cand participi in comunitati online. Atunci cand vizitezi un spatiu online, te afli pe o proprietate virtuala care nu-ti apartine, in calitate de simplu musafir. Comporta-te corespunzator. Participarea ta acolo este un privilegiu supus discretiei proprietarului, nu un drept castigat din nastere, la revolutie, sau primit la oferta impreuna cu contractul de instalare a conexiunii la internet. In acest caz, bucurenci.ro este site-ul personal al lui Dragos. Daca acest lucru nu era deja evident, priveste URL-ul. Vei observa ca acesta NU este dezvoltare-personala-gratuita-sponsorizata-de-dragos-bucurenci-care-va-incasa-cuminte-de-la-oricine.ro (Scuze, d-le Bucurenci, argumentam.) 🙂 Desi, din varii motive, anumite persoane confunda aparent aceste doua URL-uri destul de des.

  3. din “varii consideratii” pentru acest nume ( si evident dez(consideratii) o fi bine ? pentru tzarisoara manelelor 😆 ) mi-am imprumutat un nume de circuit international . na ! 🙂
    totusi, am fost draguta in flame . nu inteleg cum trece neobservat acest amanunt .

    sa ma comport corespunzator cu ce ? cu .. codul lui da vinci ? :mrgreen:

Leave a Reply